Başkan Gürün ve Başkan Tokat’tan ziyaretler

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Başkan Gürün ve Başkan Tokat’tan ziyaretler

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, önceki gün, Büyükşehir Belediyesi’nin geçen 3 yılda ilçemizde yaptığı hizmet ve yatırımlar ile 2017 yılında yapılacak hizmet ve yatırımları dile getirmek üzere Milas’ta basın mensupları ve muhtarlarla bir araya geldiği toplantının ardından ziyaretlerde bulundu.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, bilgilendirme toplantısının ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bazı Belediye Meclis Üyeleri ve Milas Belediyesi Yöneticileri, ilçemiz merkezinde ve kırsal mahallelerde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Önce Milas esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürün, Başkan Tokat ve beraberindekiler, daha sonra Türk Hava Kurumu Milas Şube Başkanı Ahmet Faik Demirkol, Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret ettiler.

Ziyaretler sırasında, ilçemize yatırım ve hizmet gündeminin yanısıra başta gelen konu, elbette 16 Nisan Referandumu idi ...

 

Kırsal Mahallelerde

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki heyet daha sonra sırasıyla Karacahisar, Çamköy, Çamovası ve Koru mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Başkan Gürün ve Başkan Tokat’a ziyaret ettikleri mahallelerde ilgi çok yoğun ve coşkuluydu. Mahalle sakinleri Gürün ve Tokat’ı çiçeklerle karşıladılar.

Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, geçen 3 yıl içerisinde kırsal mahallelerde yaptıkları hizmetleri ve 2017 yılında hayata geçirilecek projeleri dile getirerek, “Kırsal mahallelerimizde yapmayı planladığımız çalışmaları Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ile beraber programlıyoruz. Beraberce uyum içerisinde çalışıyoruz. Ben, Muhammet Başkanımla çalışmaktan çok memnunum. 2017 yılı içerisinde de yine beraberce yaptığımız program dahilinde kırsal alanlardaki çalışmalarımız sürecek” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da; Daha önceki ziyaretlerimde 2016 yılının Muğla Büyükşehir Belediyemiz ile beraber kırsal mahallelere hizmet yılı olacağını söylemiştim. Son bir yıl içerisinde Büyükşehir Belediyemiz ile yaptığımız hizmetlerimiz ortada. Milas Belediyesi olarak ekonomik zorluklar çeksek de kırsal mahallelerimizdeki hizmetlerimizi ara vermeden sürdürdük. Milas Belediyesi olarak Osman Başkanımla çalıştığımız için şanslıyız. Beraberce, ortak akıl neticesinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 2016 yılında yaptığımız çalışmalar ortada, 2017 ve 2018 yıllarında da hizmetlerimiz sürecek. 2019 yılı sonuna kadar mahallelerimizdeki değişimi görecekseniz” dedi.

 

16 Nisan 2017

Referandumu

Başkan Gürün ve Başkan Tokat, kırsal mahalleleri ziyaretlerinde referandum konusunda da açıklamalarda bulundular ...

16 Nisan referandumunun herhangi bir parti ve anlayış meselesi olmadığına dikkat çekerek sözlerine başlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Ülkenin bekasını, bizden sonraki nesilleri ilgilendiren bir durum. Bunu somut olarak ayrıntıya boğmadan temel hususlarıyla anlatmaya çalışıyoruz. 2010 referandumunu yapan irade 6 yıl sonra tekrar bir referandumu önümüze koyuyor. 2010 referandumunda evet denilecek maddeler vardı. Ama şu düzenlemede içerisinde evet denilecek tek bir madde yok. Bu partiler üstü bir durum. Bir parti yarışı halinde bakmamalıyız” dedi.

Türkiye’nin içinde bulunduğu bu ortamda referanduma gitmenin yanlış olduğuna dikkat çeken Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise; “Terör almış başını gidiyor, Suriye’de savaş içindeyiz, Ekonomimiz düzgün gitmiyor. Bu referandum için niye acele ediyoruz. Anayasa değişikliği ciddi bir mesele. Bir kişi istiyor diye yasa değişmez ve bu kadar güç, bir kişiye verilemez. Biz Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunları halledelim, sonra Anayasa değişikliği için oturur tekrar konuşuruz. Belki de ortak noktada buluşuruz ve referanduma da gerek kalmaz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık