Başkan Tokat, Basın Mensuplarıyla Buluştu

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, üç dönem üst üste gerçekleştirdiği Milas Belediye Başkanı görev süresi içerisinde görev yapan basın mensuplarıyla veda buluşması gerçekleştirdi.

Başkan Tokat, Basın Mensuplarıyla Buluştu

15 yıl boyunca gerçekleştirdiği Milas Belediye Başkanlığı görevini, 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde halkın takdiriyle seçilen Fevzi Topuz’a devredecek olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, görev süresi boyunca belediye ve vatandaş arasında köprü görevi gören basın mensuplarıyla bir araya geldik” dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Tokat, basın mensuplarına önümüzdeki süreçte de her zaman destek olacağını söyledi.

Başkan Tokat, basın mensuplarıyla kurdukları düzeyli ilişkinin önemine değinerek, herkese eşit şekilde yaklaştıklarını ve görevleri gereği bu veda buluşmasını düzenlediklerini ifade etti. Kendilerine bundan sonraki çalışma dönemlerinde başarılar dileyerek, tekrar iyi günlerde görüşme temennisinde bulundu.

Başkan Tokat konuşmasında “Bize olan ilginizden, mesleğinize olan saygınızdan ve halkın haber alma özgürlüğüne vermiş olduğunuz katkıdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ülkenin yaşadığı şartlar içerisinde basın zor mecralardan birisi haline geldi. Bu noktada ayakta kalabilmek gerçekten çok zor. İdeal prensiplerle bu mesleği yerine getirebilmek ve ayakta kalabilmek neredeyse imkansız. Bizim sizlerle olan ilişkimiz düzeyli bir ilişkiydi. Özel bir ilgi yaratmayan, özel bir isteği olmayan herkese eşit şekilde el uzattık, bize uzatılan her eli de eşit şekilde tuttuk. Görevim gereği yakışan bir veda ziyaretidir bu. Size de bundan sonraki çalışma döneminizde başarılar diliyorum. İnşallah iyi günlerde tekrar görüşürüz.” dedi.

Basın buluşması, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık