Başkan Tokat, esnaflarla görüştü

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim ve beraberindeki esnaflar, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Giyim Pazarı’nda bulunan esnafın sorunlarının ele alındığı görüşmede konuşan Tokat, bölgedeki esnafın problemlerinin en kısa zamanda çözüleceğini aktardı.

Başkan Tokat, esnaflarla görüştü

“Esnafımız içini ferah tutsun”

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim ve beraberinde esnaf vatandaşlardan oluşan heyet, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek bölgedeki sorunlarla ilgili istişarede bulundu. İş yerleri Giyim Pazarı’nın olduğu bölgede bulunan esnafların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, bölgede yapılabilecek düzenlemeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret esnasında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas Belediyesi esnafımızın her zaman yanında ve taleplerini dikkatli bir şekilde dinlemeye devam edecek. Bugün, iş yerleri Giyim Pazarı’nda bulunan esnafımızın taleplerini göz önüne alarak bir görüşme gerçekleştirdik. Bölgede faaliyet gösteren esnafımızın Belediye olarak her zaman yanındayız, esnafımız içini ferah tutsun. Bölgedeki problemlerle ilgili bizim alanımızda olan gerekli düzenlemeleri en kısa sürede gerçekleştireceğiz.” dedi.

Başkan Tokat’ın ardından konuşan Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a kendilerine ve Milas’lı esnaflara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık