Başkan Tokat kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları inceledi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi..

Başkan Tokat kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları inceledi

Başkan Tokat’ın mahalle ziyaretlerine Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, Belediye Meclis Üyeleri ve Fen İşleri Müdürü Okan Koban  da eşlik etti.
Balcılar, Kısırlar, Kuzyaka ve Baharlı mahallelerine ciddi yatırım yapıldığını belirten Başkan Tokat; “Bu mahallelerimizdeki çalışmalar tamamlandığı zaman ekiplerimiz diğer mahallelerimizde ki  planladıkları çalışmalara başlayacak” dedi.
İlk incelemeyi Balcılar mahallesinde yapan ve kilit parke, köy meydanı düzenlemesi, umumi tuvalet ve muhtarlık binası düzenleme gibi çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Tokat, daha sonra köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Tokat ve Muğla Milletvekili Suat Özcan daha sonra Kısırlar mahallesine geçti. Burada yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Tokat ve Milletvekili Özcan, ayağından ameliyat olan Kısırlar mahalle muhtarı Mehmet Demir’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 
Başkan Tokat ve Milletvekili Özcan daha sonra  Kuzyaka mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 5 bin 2 yüz metrekare kilit parke çalışmasının tamamlandığını dile getiren Başkan Tokat, “eksiklikler bitmez. Ekiplerimiz buradaki çalışmaları tamamlayarak diğer mahallelerimize geçti. Bu mahallelerimizdeki eksiklikler daha sonra tamamlanacak” dedi.
Başkan Tokat ve Özcan’ın son ziyareti Baharlı mahallesine oldu. Baharlı mahallesinde uzun zamandan beri çalışma gerçekleştirmediklerini dile getiren Başkan Tokat; Fen İşleri ekiplerimiz burada yoğun bir mesai harcayacak. Bu mahallemizde de yaklaşık 5 bin metre kare kilit parke taşı döşeme işimiz var. Bunun yanı sıra düğün salonu yanında boş duran binayı düzenleyerek gençlerimizin vakit geçirebileceği bir kafeterya açma düşüncemiz var dedi.
Başkan Tokat son olarak gelecek hafta diğer mahallelerde yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyeceğini belirtti.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık