Başkan Tokat, ‘Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’nde incelemelerde bulundu

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Başkan Tokat, ‘Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’nde incelemelerde bulundu

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bu yıl 13. kez kapılarını açan Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’nde incelemelerde bulundu. Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Çoban ile sergi alanını gezen Başkan Tokat, Milas Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları süren caddelerde kullanılacak süs bitkileri ve dikilecek ağaçlar hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Başkan Tokat; Ahmet Yesevi, Cumhuriyet, Güveçdede, Kuvayi Milliye gibi birçok caddede devam eden kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, bundan sonra peyzaj çalışmalarına geçileceğini belirterek, Ödemiş’te açılan sergide, peyzaj çalışmaları hakkında fikir sahibi olmak adına incelemede bulunduklarını söyledi.

İlçemiz genelinde önemli yeşillendirme çalışmaları yaptıklarını ve park alanları yarattıklarını söyleyen Başkan Tokat, “Süs bitkileri ve Fidancılık sergisinde gördüğümüz değişik türdeki bitki ve çiçekleri Milas’ın tüm cadde, sokak ve parklarında kullanarak güzel bir ambiyans oluşturmayı hedefliyoruz. Tüm çalışmalarımız daha yeşil bir Milas için” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık