Başkan Tokat, Ören Tekne Çekek Yeri’nde incelemelerde bulundu

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, yapım çalışmaları devam eden Ören Tekne Çekek Yeri’nde incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Tokat, Ören Tekne Çekek Yeri’nde incelemelerde bulundu
  • 16 June 2021, Wednesday 10:08

Gerçekleştirilen ziyarete CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kocabaşoğlu, CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Burak Erbay, Süleyman Girgin, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe, Milas Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tiryaki de katıldı. Başkan Tokat ve beraberindeki heyet ilk olarak inşaa çalışmaları Ören Mahallesi’nde devam eden Tekne Çekek Yeri’nde incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Avrupa’nın en büyük tekne çekek yeri ve tersanesi olacak olan Ören tekne çekek yerinde, bölgemizde zaten var olan her tür yat inşaatı da yapılacak. Hizmete başladığında yüzlerce kişinin çalışacağı tesisler nedeniyle, Ören ve Türkevleri bölgesinde ticaret potansiyeli de artacak. Bölgenin çehresini değiştirebilecek nitelikteki tesisler, bölge ekonomisine de çok büyük canlılık getirecek.

“Sezonu Açan Esnafa Hayırlı İşler”

Ardından Türkevleri ve Ören Mahallelerini ziyaret ederek programına devam eden heyet, sezonun açılmasıyla birlikte dükkanlarını açan esnaflara hayırlı işler diledi. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, pandemi döneminde oldukça zorlu bir süreç geçiren esnafın sezonun açılmasıyla birlikte biraz nefes alacağını dile getirdi. Başkan Tokat, “İlk olarak Ören Mahallemizde yapımı devam eden Tekne Çekek Yeri’nde incelemelerde bulunarak süreçle ilgili bilgi aldık. Ardından Ören ve Türkevleri Mahallelerimizde incelemelerde bulunarak hem yapılan hem de yapımı devam eden çalışmaları inceledik. Milas için önemli hizmetleri bir bir gerçekleştiriyor, Milas’ımız için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık