Başkan Tokat Özlem Yıldız’ın mesajına kayıtsız kalmadı

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yazılan mesaja kayıtsız kalmadı. Başkan Tokat’ın sosyal medya hesabına “Başkanım sizi çok seviyorum. Beni ziyaret etmenizi çok istiyorum” diye mesaj atan yürüme engelli Özlem Yıldız isteğine kavuştu.

Başkan Tokat Özlem Yıldız’ın mesajına kayıtsız kalmadı
  • 29 September 2020, Tuesday 10:22

Başkan yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe ile beraber ziyaret gerçekleştiren Başkan Tokat Özlem ve Özer kardeşleri mutlu etti. Başkan Tokat’a sarılarak sevgisini gösteren Özlem; Başkanım beni çok memnun ettiniz diyerek göz yaşlarını tutamadı.

Milas’ın Güneş mahallesinde annesi, babası ve kendisi gibi engelli erkek kardeşi ile birlikte yaşayan Özlem Yıldız, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a sosyal medyadan mesaj yazdı. Başkan Tokat’ın kendisini ziyaret etmesini çok istediğini yazan yürüme engelli Özlem’in bu isteğini yerine getiren Başkan Tokat Özlem’e kendi okuduğu kitaplardan hediye etti.

Okumayı çok sevdiğini bildiğim için kendi okuduğum kitapları sana hediye etmek istiyorum diyen Başkan Tokat, ayrıca Özlem Yıldız’ın yazdığı şiirleri de Milas Belediyesi olarak şiir kitabı olarak basma sözü verdi.

Başkan Tokat ve Başkan yardımcılarına ziyaretleri için teşekkür eden Özlem ve Özler’in annesi, oğlum 20 kızım ise 25 yaşında. İkisi de genetik bir hastalık yüzünden sonradan yürüyemez hale geldi. Hastaneye gidiş geliş esnasında zorluk çekiyoruz. Bazı tedavilerinde de  maddi açıdan eksiklik yaşıyoruz” dedi

Ben sizin bir kardeşinizim, beni ve yardımcılarımı her zaman arayıp isteklerinizi iletebilirsiniz diyen Başkan Tokat, Özlem ve Özer Yıldız’ın tedavilerine bir an önce başlanması için ilgili yerlere talimat verdi. Her anlamda sizlerin yanında olacağım diyen Başkan Tokat Özlem ve Özer’i daha sık ziyaret edeceğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık