Başkan Tokat, Ulaş’ta tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Başkan Tokat, Ulaş’ta tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ulaş Mahallesinde yapımı tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sırasında Başkan Tokat’a Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve bazı Belediye Yöneticileri eşlik ettiler.

Milas Belediyesi tarafından 2016 yılında kırsal mahallelerde başlatılan alt yapı, parke döşeme, sathi asfalt kaplama, yeni ulaşım yolları açılması, okul, camii ve sağlık evlerinin bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Birçok mahallede yapımı tamamlanan çalışmalar da Başkan Tokat tarafından yerinde inceleniyor.

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ulaş Mahallesinde yapımı tamamlanan Düğün alanı ve Parke döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Tokat vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, sohbet sırasında Çamköy Ortaokulu’nda düzenlenen İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında birincilik elde ettiğini öğrendiği Burcu Gül Coşkun’u da kutlayan Başkan Tokat, Coşkun’un başarılarının devamını diledi.

Gerek merkez mahalleleri gerekse kırsal mahallelerde 2016 yılı itibariyle eş zamanlı çalışma başlattıklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Milas Belediyesinin varlığını tüm mahallelerimize hissettiriyoruz. İş yapmak, sorun çözmek ve hemşehrilerimizi memnun etmek anlayışıyla sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda birçok mahallemizin çehresini değiştirdik. Yapılan çalışmalardan mahalle sakinlerimizin ve muhtarlarımızın memnun olduklarını görmek bizleri de mutlu ediyor. Kırsal mahallelerimizde başlattığımız çalışmalar devam edecek. 2019 yılı sonunda herkes bu mahallelerimizdeki değişimi görecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık