Başkan Tokat’a ziyaretler sürüyor

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Başkan Tokat’a ziyaretler sürüyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ziyaretler devam ediyor ...

Milas Şehir Tiyatroları (MİŞTİ), Tavaslı Özel Karate-Do Spor Okulu, AKUT ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oyuncu, sporcu ve öğrencileri, yöneticileriyle birlikte Başkan Tokat’ı makamında ziyaret ederek kazandıkları kupa, plaket ve madalyalar eşliğinde başarılarını paylaştılar.

MİŞTİ oyuncuları, geçtiğimiz yıl sahneledikleri “Üç Kuruşluk Opera” adlı oyunla elde ettikleri “En İyi Oyun Ödülü”nü, Tavaslı Özel Karate-Do Spor Okulu sporcuları Bulgaristan’da Wsf Dünya Shotokan Karate Turnuvasına kazandıkları kupa ve madalyalarıyla geldikleri ziyaretlerinde başarılarını Başkan Tokat’la paylaştılar.

Elde edilen başarılardan duyduğu hoşnutluğu dile getiren Başkan Tokat, oyuncu ve sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ise ziyaretlerinde, geçtiğimiz günlerde tamamlanan 8. Nebi Uslu Tiyatro Şenliklerine katıldıklarını, böyle bir organizasyonda olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, düzenlenen etkinlik ve gösterilen ilgiden dolayı Başkan Tokat’a teşekkür ettiler.

Son ziyaret ise AKUT üyelerinden geldi. Verdiği destek için Başkan Tokat’a teşekkür eden AKUT üyeleri çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Ziyaretler için teşekkür eden Başkan Tokat, destek ve etkinliklerinin süreceğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık