Başkan Tokat’a ziyaretler ...

ÖNDER Haber -

Başkan Tokat’a ziyaretler ...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın, geçtiğimiz Cuma günü ilçemizde düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi anma töreni sonrasında, makamında Milas Ticaret ve Sanayi Odası , Pir Sultan Abdal Derneği, Milas Sanatçılar Derneği ve Milas Küçük Esnafı Yaşatma ve Koruma Derneği temsilcilerini kabul ettiği bildirildi.

 

Milas Ticaret ve

Sanayi Odası

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, MİTSO Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinde, Milas’a yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkan Tokat, MİTSO Başkanı Özer’e Bafa mahallesi ile Milas arasındaki yolun Karayolları Bölge Müdürlüğünün programında olduğunu, çalışmaların yakında başlanacağını, ayrıca Ören ve Bodrum Marmaris karayolunun da çevreyolu yapılmasının gündemde olduğunu aktardı.

 

Pir Sultan Abdal Derneği

Pir Sultan Abdal Derneği Milas Şubesi yöneticilerinin ziyaretinde ise, Milas’a yapılması planlanan Cem Evi konuşuldu.

Başkan Tokat; Cem Evi plan ve projelerinin hazır olduğunu, en kısa zamanda Milas’a Cem Evini kazandıracağını belirterek, “Büyükşehir yasasından sonra bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Cem Evini yapacağız, ancak şu anda ekonomik anlamda sıkıntı içerisindeyiz. Nisan ayı gibi ekonomik olarak yol haritamızı belirleyeceğiz. Bu süreçten sonra projelerimiz hız kazanacaktır. Milas’a Cem Evini yapma hazzını başkasına yaşatmam” dedi.

 

Milas Sanatçılar Derneği

Milas Sanatçılar Derneği Yöneticilerini kabul eden Başkan Tokat, dernek üyelerine, geçtiğimiz günlerde verdikleri halk müziği konseri için teşekkür etti.

Milas’ta son yıllarda sanatsal ve kültürel anlamda güzel etkinliklerin yapıldığını ve Milas Belediyesi’nin her anlamda yanlarında olduğunu belirten Nevzat Çağlar Tüfekçi, Başkan Tokat’a konserlerini onurlandırdığı ve verdiği destekler için teşekkür etti.

Ziyaretleri için Dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Tokat ise, “Belediyenin verdiği destek çok önemli değil. Sizler gibi değerli sanatçılarımız olmasa bu tür etkinlikler yapılamaz. Milas’ta her sanat dalında bir maya var. Tiyatro, resim, saz ve söz sanatçısı açısından her türlü sanatçıya sahibiz. Milas bu anlamda şanslı ilçelerden. Hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin özveri ile yaptığınız çalışmalar ve verdiğiniz muhteşem konser için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Koro Şefi Yüksel Sekli de, Başkan Tokat’a destekleri için bir teşekkür plaketi sundu.

 

Milas Küçük Esnafı

Yaşatma ve Koruma

Derneği

Başkan Tokat’a günün son ziyareti, geçtiğimiz Kasım ayında kurulan ve genel kurulu ile yeni yönetimini belirleyen Milas Küçük Esnafı Yaşatma ve Koruma Derneği gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Cüneyt Güncü, Başkan Tokat’a yeni bir dernek olduklarını, amaçlarının Milas’ta faaliyette bulunan küçük esnafı koruma olduğunu belirtti.

Güncü ayrıca, büyük alışveriş mağazalarının açılış ve kapanış saatlerinde bir düzenleme yapılması için Milas Belediyesi’nden yardım istediklerini söyledi.

Başkan Tokat ise, Dernek Yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür edip çalışmalarında başarı dileyerek, konu hakkında Milas Bakkallar Odası’ndan da aynı talebin geldiğini, konunun Nisan ayı meclisinde görüşüleceğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık