Başkan Tokat’a ziyaretler …

Önder Haber/Melih Kaşkar

Başkan Tokat’a ziyaretler …

Boğaziçi Mahallesi Güzelleştirme Derneği yöneticileri ile Güllük Sahil Güvenlik 313 Bot Komutanı Yzb. Gökhan Sayar Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ettiler ...

 

‘Boğaziçi Mahallesi Güzelleştirme Derneği’ yöneticilerinin ziyareti

“Boğaziçi mahallesini daha yaşanılır bir yer haline getirmek ve sorunların çözümünde aracı olmak” amacıyla geçtiğimiz günlerde kurulan Boğaziçi Mahallesi Güzelleştirme Derneği yöneticileri, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleri ile beraber Başkan Tokat’ı ziyaret eden Dernek Başkanı Selçuk Yörük; “Biz sadece görünen kişileriz ama arkamızda bu işe gönül vermiş daha çok insan var. Hep birlikte Boğaziçi mahallemiz için çalışacağız. Derneğimize verdiğiniz destek ve Boğaziçi’ne yaptığınız hizmetler için size teşekkür ediyoruz” dedi.

Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş bir yaşam sürmek adına böyle bir Sivil Toplum Kuruluşunu kurduklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kuş, Boğaziçi mahallesini güzelleştirmek ve daha yaşanılır bir yer haline getirmek adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ziyaret için dernek yöneticilerine teşekkür eden ve yeni derneğin Boğaziçi mahallesi için hayırlı olmasını dileyen Başkan Tokat ise, yapacakları çalışmalarda Milas Belediyesi olarak derneğe desteklerini esirgemeyeceğini  belirtti.

Böyle bir derneğin kurulmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Tokat; “Önemli olan bir yerde sade bir vatandaş gibi yaşamak değil. O yaşadığın yerde insanlarla ikili ilişkiler  ve dayanışma içerisinde olmak ve o yeri güzelleştirmek, daha yaşanılır bir hale getirmek. Sizler de böyle bir düşünce içerisinde dernek kurup çalışmalarınıza başladınız. Ben, güzel çalışmalara imza atacağınıza, önemli projeler geliştireceğinize inanıyor ve sizlere başarılar diliyorum” dedi.

 

Güllük Sahil Güvenlik 313 Bot Komutanının ziyareti

Güllük Sahil Güvenlik 313 Bot Komutanı Yzb. Gökhan Sayar, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

9 ay önce Güllük Sahil Güvenlik bot komutanlığına atandığını belirten Yzb. Sayar, Başkan Tokat’a yaptıkları çalışmalar ve ihale aşamasında olan Güllük Yat Yanaşma İskelesi ile ilgili bilgiler verdi.

Yeni yapılacak ‘Yat Yanaşma İskelesi’nin, mevcut durumdaki Sahil Güvenlik  Binasını ve bot bağlama iskelesini olumsuz yönde etkileyeceğini belirten Yzb. Gökhan Sayar, yeni yapacakları bina ve iskele için, Belediye’ye ait alandan kendilerine yer verilmesi konusunda Başkan Tokat’tan yardımcı olmasını istedi.

Ziyaret için Yzb. Gökhan Sayar’a teşekkür eden Başkan Tokat, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra kendilerine yardımcı olacaklarını belirtti. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık