Başkan Tokat’a ziyaretler

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Başkan Tokat’a ziyaretler

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın kendisine yapılan ziyaretleri makam odasında kabul ettiği bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Milas Mesleki Eğitim Merkezi, Türkiye Görme Engelliler Derneği, Güllük Alevi Bektaşi Kültür Derneği Yönetici ve üyelerini tek tek kabul eden Başkan Tokat, ziyaretleri için herkese teşekkür etti.

Mesleki Eğitim Merkezi bahçesinin düzenlemesi, beton dökülmesi ve boya-badana ve bakım çalışmaları için Başkan Tokat’a teşekkür ettiğini belirten Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Öz, “Eğitim Merkezimizin ön kısmı adeta kullanılmaz durumdaydı, konuyu Başkanımıza ilettik. Bir hafta gibi kısa sürede Eğitim Merkezi bahçemizin önüne beton döküldü, bahçe düzenlememiz yapılarak boya ve badana işi de tamamlandı. Bu hizmetlerinden dolayı Başkanımız Muhammet Tokat’a teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir de, verdiği destekler için Başkan Tokat’a teşekkür ederek, 13 Mayıs tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Açık Hava Tiyatrosu’nda verecekleri konsere davet etti.

Güllük Alevi Bektaşi Kültür Derneği Başkanı Tahsin Piliç, dernek olarak yaptıkları faaliyetleri aktararak Başkan Tokat’a yapmayı planladıkları bina hakkında bilgi verdi.

Tüm ziyaretçilere teşekkür eden Başkan Tokat, imkanlar dahilinde desteklerin devam edeceğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık