BAŞKAN TOKAT’I ZİYARET ETTİ

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

BAŞKAN TOKAT’I ZİYARET ETTİ

Milas Belediye Erkek Voleybol Takımında yer alan ve “18 Yaş Altı Erkek Milli Takımı’na” davet edilen   smaçör Mert Mutlu Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Mert Mutlu’nun  voleybol hocası Milas Belediyespor Kulübü Kurucu Üyesi ve emekli beden eğitimi öğretmeni Eşref Mete ve Mehmet Akif Ersoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Özer de hazır bulundu.

Mutlu,  Başkan Tokat’a 15-16 Nisan tarihleri arasında Çekya’da oynanacak olan Avrupa Şampiyonası Müsabakaları öncesinde Türk Voleybol Milli Takımı’na çağırılmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Mert Mutlu’nun okul Müdürü İsmail Özer, Öğrencisin elde ettiği başarıdan mutluluk duyduğunu belirtti ve Mert’in bu başarısının okuldaki diğer öğrencilere güzel örnek teşkil edeceğini söyledi.

Eşref Mete ise, Mert’in kendisine Ünsal Çelik tarafından getirildiğini, o günlerden bu zamana kadar kendini geliştirerek Milli Takıma seçilmesinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, gelecek süreçte de yeni sporcular yetiştirmek istediğini söyledi.

Belediye Başkan Muhammet Tokat da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, elde edilen başarı ve Milli Takıma çağırılmasından dolayı Mert Mutlu’yu tebrik etti.

Başkan Tokat yaptığı konuşmada ; “Ben daha önce Mert’in antrenmanlarını izledim. Fizik ve kondisyon bakımından hazır durumda. Ancak gideceği Milli Takım’da kendisine güvenmesi,  geliştirmesi gerekli. Bir yandan okul hayatını devam ettirip diğer yandan da voleybolda kendini geliştireceksin. Çünkü Voleybol sporu adına senin açından epey bir gelecek olduğu görülüyor. Milas Belediyespor Kulübü olarak her zaman senin yanında olacağız. Bizim kulüp olarak hedefimiz yeni sporcular yetiştirmek, hem de sizin gibi başarılı sporcuların önünü açarak iyi bir gelecek hazırlamak. Böylelikle hem başarılarımız hem de yetiştirdiğimiz sporcularla Türk voleyboluna hizmet etmek istiyoruz. Seni tekrar kutluyorum. Aynı zamanda, yetiştirilmesinde emeği olan başta Eşref Mete hocamızı, okul öğretmenlerimizi, her şeyden öncede aileni ve kulüp yöneticilerimizi kutluyorum. Önümüzdeki süreçte kendini geliştirirken, aynı zamanda da kulübüne hizmet ederek büyük başarılar elde edeceksin. Önümüzdeki sezon 1. Lige çıkan takımımızla antrenmanlara çıkacaksın; bu da senin adına büyük şans. Bu fırsatları iyi değerlendirip başarılı olacağına inanıyor seni tekrar kutluyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık