Başkan Tokat’ın Anneler Günü Mesajı “MİNNET BORCUMUZU YILDA BİR GÜN DEĞİL, ÖMRÜMÜZ BOYUNCA ÖDEYEMEYİZ”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Tokat’ın Anneler Günü Mesajı  “MİNNET BORCUMUZU YILDA BİR GÜN DEĞİL, ÖMRÜMÜZ BOYUNCA ÖDEYEMEYİZ”

Başkan Tokat’ın mesajı şöyle:

“Bereketin simgesi olmuş kadının, bu simgeyi taçlandırdığı çocuklarıyla insanoğlu varlığını dünya üzerinde çok uzun bir süreden bu yana sürdürmektedir. Varlığımızı borçlu olduğumuz, sevginin, sabrın temsilcileri olan annelerimizin, üzerimizdeki emeklerinin ne denli büyük olduğu herkesin bildiği bir gerçektir.      

 

Aile yapımızın en önemli temel taşı olan annelerimiz, belki de dünyada eşi benzerine az rastlanacak bir şekilde ailelerine ve çocuklarına büyük bir bağ ile bağlıdırlar. Aile yapımızın bu denli güçlü olmasının belki de en büyük sebebi budur.

Her zaman gurur duyduğumuz aile yapımızın en temel taşları olan annelerimiz bizler için her zaman ayrı bir yere ve öneme sahiptir. Türk Milleti için annelerin bir başka önemi de Kurtuluş Savaşı sırasında kadınlarımızın özellikle de annelerimizin, kucaklarında çocuklarıyla göstermiş oldukları kahramanlıklardır. Bu yüzdendir ki cesur ve kararlı bir şekilde üzerine düşen vazifeyi yerine getirmiş annelerimizin de bugünkü bağımsız Türkiye Cumhuriyeti üzerindeki emekleri hiçbir şekilde tartışılamaz.

Yeri geldiğinde cephede çarpışan analarımız, tarlada, bağda, bahçede ve evinde aileleri için çalışmaktan geri kalmamıştır.

Yaşamımız boyunca vazgeçmediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve fedakârlığını hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz.

Annelerimize olan minnet borcumuzu yılda bir gün değil, ömrümüz boyunca ödeyemeceğimizin bilinciyle elleri öpülesi annelerimizin ve anne adaylarımızın bu özel günlerini en içten duygularımla kutlar, hepsine bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dolu dünler dilerim.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık