Başkan Tokat’ın yoğun mesaisi...

ÖNDER Haber / Serpil SEYFİOĞLU -

Başkan Tokat’ın yoğun mesaisi...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın dünkü yoğun mesaisine ilişkin, Milas Belediyesi Basın Bürosundan iletilen bilgi notunda, “Sabah mesaisine Temmuz ayı Meclis toplantısıyla başlayan Başkan Tokat, daha sonra TV 8 kanalına bir röportaj verdi. Milas’ın tarihi, kültürü, doğası ve ekonomik yapısı ile ilgili TV 8 kanalına açıklamalarda bulunan Başkan Tokat, Milas için yaptığı ve yapacakları hakkında da bilgiler verdi.

Röportajın ardından Başkan Tokat’ı sırasıyla, yeni kurulan Milas Masterler ve Veteranlar futbol takımı, karate sporunda 3 kez dünya ve 4 kez Avrupa şampiyonu olma başarısı gösteren Haldun Alagaş ve Tüm Bel - Sen Muğla Şube Başkanı Turgay Arslan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti” denildi.

Bilgi notunda daha sonra şu bilgilere yer verildi …

 

“İlçemizdeki sportif

faaliyetlere her zaman

desteğimiz sürecek”

Milas Masterler ve Veteranlar takım oyuncularına ziyaret için teşekkür eden Başkan Tokat; “Çoğunuz Milaslı futbolcular olmanıza rağmen Bodrum adına turnuvalara katılıyordunuz. Bu durum bizleri oldukça üzüyordu. Sizlerden Milas adına bir takım kurmanızı istedim ve sizler de kırmayıp kurduğunuz için teşekkür ediyorum. Bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da ilçemizdeki sportif faaliyetlere her zaman desteğimiz sürecek. Sizlere de imkanlarımız dahilinde her türlü desteği sağlayacağımızı belirterek, katılacağınız turnuvalarda başarılar diliyorum” dedi.

 

Karate

Bir diğer ziyaret ise, ülkemiz karate sporuna önemli hizmetleri olmuş, 3 kez Dünya 4 kez de Avrupa şampiyonu olma başarısı gösteren Milli sporcu Haldun Alagaş’tan geldi.

Milas Belediyespor olarak bünyelerinde Karate sporunun olduğunu belirten Başkan Tokat, Alagaş’a ziyareti için teşekkür ederek, Milas Belediyespor’a karatede aktaracağı bilgiler ve deneyimlerinin kendileri açısından önemli olduğunu söyledi ve bir de plaket sundu.

 

Teşekkür ve Başarı

dilekleri …

Günün son ziyareti ise, geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini oluşturan Tüm Bel - Sen Muğla Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyareti idi. Muğla Şube Başkanı Turgay Arslan ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Tokat’a kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek çiçek verdi.

Son zamanlarda sendikacılığın giderek zorlaştığının altını çizen Başkan Tokat, Milas Belediye Başkanı olarak her zaman sendikalar ve sendika temsilcileri ile uyum içinde çalıştıklarını belirtip yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık