Başkan Tokat’ın Gaziler Günü mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi.

Başkan Tokat’ın Gaziler Günü mesajı
  • 19 September 2020, Saturday 10:36

“Gaziler Günü istiklalimizi, özgürlüğümüzü, birlik ve beraberliğimizi borçlu olduğumuz gazilerimizin hatırasını yâd etme ve onlara şükranlarımızı bir kez daha ifade etme günüdür.

Vatan ve millet söz konusu olduğunda fedakârlığı vatandaşlık ilkesi sayan bir kültürün temsilcileriyiz. Tarih boyunca insanlığa yol gösteren büyük medeniyetler kuran bu anlayışta,  şehitlik ve gazilik milli ve manevi değerlerimizin en yüce makamları olarak kabul edilmiştir.

Bugün üzerinde huzur ve kardeşlik ortamı içinde yaşadığımız bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Bu kutsal mirası hassasiyetle korumak ve gelecek nesillere bireyleri olmaktan gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak şehit ve gazilerimize vefa borcumuzdur.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere ebediyete intikal etmiş aziz şehitlerimizi  rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyor aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık