Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat’tan Çağrı:  “BU ZOR SÜREÇ ATLATILINCAYA KADAR MİLAS’A GELMEYİN”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat artan Korona salgını ile ilgili mücadelenin artarak devam edeceğini bildirdi.

Başkan Tokat’tan Çağrı:  “BU ZOR SÜREÇ ATLATILINCAYA KADAR MİLAS’A GELMEYİN”

Bodrum’da korona yüzünden yaşanan ölüme de dikkat çeken Tokat vatandaşlardan bir süreliğine evlerinden çıkmamalarını ve dışarıdan Milas’a gelmek isteyenlerden de salgın duruluncaya kadar Milas’a gelmemelerini rica etti.  
BODRUMDA GERÇEKLEŞEN CAN KAYBI HAKLILIĞIMIZI ORTAYA KOYDU
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat gün geçtikçe daha ciddi bir hal almaya başlayan koronovirüs salgını nedeniyle yaptığı açıklamada; ‘’Basından takip ettiğimiz üzere İstanbul’dan yazlığına gelerek Koronovirüs nedeniyle Bodrum’da hayatını kaybeden vatandaşımızın durumu hepimizi derinden üzdü fakat aldığımız bu sıkı önlemlerin haklılığını bir kez daha ortaya çıkardı.
MİLAS’A GELMEYİN
“Önlemlerimizi ve çalışmalarımızı büyük bir önem ve ciddiyetle sürdürmeye devam edeceğiz. Milas elbette sevilen tatil bölgesi olması itibariyle birçok vatandaşımızın uğrak noktası. Türkiye’nin birçok yerinden Milas’ta yazlık almış vatandaşlarımız var onlardan ricamız bu zor süreç atlatılana kadar evlerinde kalmaları ve üzülerek söylüyorum ama Milasa gelmemeleridir.’’ Diye konuştu.
Açıklamalarını sürdüren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; ‘’Bizler bu noktada başından itibaren Koronovirüs ile çok ciddi bir mücadele başlattık.  Ekiplerimiz tarafından ilçemiz genelinde cadde ve kamusal alanlarda mikrop ve virüsleri yok eden antiviral özelliğe sahip aktif yüzey temizlik ürünleri ile dezenfekte çalışmaları yaptık yapmaya devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında ilçemizdeki cadde ve sokakların yanı sıra parklar, mahalle muhtarlıkları, okullar, camiler, pazaryerleri, bankamatikler ve otobüs durakları gibi kamuya açık alanlarda da dezenfekte işlemleri sürüyor. Çalışmalarımız büyük bir titizlikle sürecek. Buradan bir kez daha tüm Milaslı hemşerilerimize seslenmek istiyorum; bu zor süreç bitene kadar mutlaka evlerinizde kalın’’ Diyerek konuşmasını tamamladı.


 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis