Başkan Tokat’tan Cumartesi mesaisi..

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat 17 günlük tam kapanma sürecinin sonlarına yaklaşılırken, tam kapanma sürecinde Bakanlık genelgesiyle Cumartesi günleri kurulması kararı alınan semt pazarlarını ziyaret etti.

Başkan Tokat’tan Cumartesi mesaisi..

Pazarlarda alınan tedbirleri yerinde inceleyen Başkan Tokat, pazarcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulunarak, bereketli kazançlar diledi. Vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla sohbet eden Belediye Başkanı, pazar alışverişi de yaptı.

SAMANLIĞI YANAN ÇİFTÇİYİ ZİYARET

Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bafa Mahallesi’nde kendilerine ait olan samanlıkta çıkan yangın nedeniyle büyük zarar gören çiftçileri ziyaret etti. Yangın çıkan alanda incelemelerde bulunan Başkan Tokat, çiftçilerden gerçekleşen olay hakkında bilgiler aldı.

Yangın mağduru çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkanı Tokat, büyük bir felaketten dönüldüğünü belirterek, gerçekleşen yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmamasının tek teselli olduğunu ifade etti.  Yangın mağduru çiftçilerden gelen istek ve talepleri de dinleyen Başkan Tokat, Milas  Belediyesi olarak her zaman çiftçilerin yanlarında olduklarını belirterek, imkanlar çerçevesinde ellerinden gelen tüm yardımı yapacaklarını ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık