Başkan Tokat’tan, İtfaiye Haftası ziyareti

ÖNDER Haber -

Başkan Tokat’tan, İtfaiye Haftası ziyareti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasındaki dönemin “İtfaiye Haftası” olması nedeniyle, beraberinde Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz ve Belediye Meclis Üyesi Murat Yazar’la birlikte, Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret ederek İtfaiye çalışanlarının haftasını kutladı.

İtfaiye Amiri Yüksel Karaduman ve itfaiye çalışanları tarafından karşılanan Başkan Tokat ve beraberindekiler, itfaiyecilerin haftasını kutlayarak sohbet ettiler.

İtfaiye Amiri Karaduman, çalışmaları hakkında bilgi verirken, 2016 yılı içinde ilçemiz genelinde 754 olaya müdahale ettiklerini söyledi ve Muğla genelinde yangınlara ilk müdahale açısından Bodrum’un birinci, Milas’ın ikinci ve Fethiye’nin de üçüncü sırada olduğunu belirtti.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Tokat ise, “İtfaiye Haftası bahanesi ile sizlerle hasret giderme fırsatı bulduk. Görevinizin zorluklarının bilincindeyiz. Belediye birimleri arasında risk grubu en yüksek birimde çalışıyorsunuz. Bizler için her zaman öncelikle sizlerin güvenliği en önde olmalıdır. Mal yerine konulabilir, ama insan hayatı konulamıyor. Sizler öncelikle kendi güvenliğiniz daha sonra vatandaşın güvenliği açısından dikkatli olmalısınız. Geçmiş dönemlerde sizlerle çalışmalarımızdan her zaman mutlu olduk. Şimdi Büyükşehir Belediyesi personeli olsanız da yine hep beraberiz. Ben sizlerin itfaiye haftanızı kutluyor, iyi bir çalışma ortamı ve kazasız belasız bir yaşam diliyorum” dedi.

Başkan Tokat ve beraberindekiler, daha sonra itfaiye çalışanlarına çiçek sunup günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık