Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat’tan park müjdesi

​​​​​​​Milas Belediye Meclisi 2023 yılı Haziran ayı olağan meclis toplantısı, pazartesi günü saat 14.00’te Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis toplantısında konuşan Başkan Tokat, doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollar başta olmak üzere ilçemizin sorunları ve belediye tarafından yapılan yatırımlara da değindi.

Başkan Tokat’tan park müjdesi

Sağlık Evi’nin tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde iç dekorasyon içinde çalışma yapılacağını belirten Başkan Tokat, Cemevi’nin de kaba inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Güllük’teki sahil yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Tokat, Boğaziçi’nde de sahil düzenleme çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Tokat, konuşmalarının sonunda, belediye hizmet binalarına güneş enerji sistemi kurularak tasarruf ettirecek projede de hazırlık aşamalarının devam ettiğini ve İlçemizdeki Emek ve Cumhuriyet Mahallesi başta olmak üzere farklı mahallelerde 10 farklı alanda park yapımıyla ilgili ihale çalışmalarının tamamlandığını müjdeledi.

Milas Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı 7 Temmuz Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis