BAŞKAN TOPUZ’UN YOĞUN CUMARTESİ PROGRAMI

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz yoğun saha çalışmaları ve incelemeleri aralıksız olarak devam etti.

BAŞKAN TOPUZ’UN YOĞUN CUMARTESİ PROGRAMI

Hafta sonu mesaisinin Cumartesi gününde Dörtyol Pazar Yeri ve Ören Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Topuz yapılması gereken çalışmaları yerinde gördü.

İlk olarak Kısırlar- Dörtyol Pazar Yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Alan ve çevresinde incelemelerde bulunan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, alanda tespit ettiği yapılması gereken çalışmalar noktasında beraberindeki heyete notlar aldırdı. Mahalle sakinlerini de selamlayan Başkan Topuz, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de dinledi. Kısırlar- Dörtyol Pazar Yeri ziyaretinde Başkan Topuz’a Belediye Meclis Üyeleri Ali Özgür, Murat Yazar ve Fen İşleri Müdürü Okan Koban eşlik etti.

Bir sonraki durak Ören oldu...

Buradaki incelemelerini tamamlayan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un bir sonraki durağı Ören Mahallesi oldu. Başkan Topuz, Ören’de yapımı devam etmekte olan kanalizasyon inşaatını, kanalizasyon inşaatı sonrası bozulan yol kaplamalarının düzenlenmesi ve aydınlatmalar ile ilgili yerinde inceleme yaparak istişarelerde bulundu.

Belediye Meclis Üyesi Önder Ersoy ve Ören Mahalle Muhtarı Ulaş Eylem Aktaş’ın da  bulunduğu ziyarette mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyen Başkan Topuz, gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Cumartesi programını noktaladı.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık