Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Vekili Gökçe, Polis Haftası nedeniyle kutlama ziyareti gerçekleştirdi

​​​​​​​Milas Belediye Başkan Vekili Gülşen Gökçe, Emniyet Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Milas Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Vekili Gökçe, Polis Haftası nedeniyle kutlama ziyareti gerçekleştirdi

Emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyorum.

Başkan Vekili Gökçe kutlama ziyaretleri kapsamında ilk olarak Milas İlçe Emniyet Müdürü Erman Akkaya’yı makamında ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Akkaya nezdinde tüm Polis Teşkilatının gününü kutladı. “Toplumun huzuru ve güvenliği için fedakârca çalışan, emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyorum. Görevi başında şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diyen Milas Belediye Başkan Vekili Gülşen Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Akkaya’ya çiçek takdim etti.

Milas İlçe Emniyet Müdürü Erman Akkaya’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyareti için Başkan Vekili Gökçe’ye teşekkür etti.

Buradaki ziyaretini noktalayan Milas Belediye Başkan Vekili Gülşen Gökçe, daha sonra Milas Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne geçerek, burada görev yapan personellerin gününü kutlayarak, ziyaretlerini tamamladı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis