Başkanlar, çalışmaları yerinde incelediler

ÖNDER Haber -

Başkanlar, çalışmaları yerinde incelediler

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçemizde yapımı devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’ın abisi Hasan Alban’ın vefatı dolayısıyla ilçemize gelen Başkan Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışması yapılan Halilbey ve Atatürk bulvarlarındaki çalışmaları inceledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ile beraber çalışmaların devam ettiği alana gelip yetkililerle görüşüp bilgi alan Başkan Gürün, çalışma yapılan alanın 1200 m olduğunu ve 3 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Başkan Gürün, yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda olan 1200 metre uzunluğundaki Atatürk ve Halil Bey bulvarlarında bisiklet yolu, aydınlatma, yerel malzemeler ile dekoratif döşeme, oturma bankları, çöp kovaları, yenilenen durak yerleri ve peyzaj düzenlemesi ile Milas’ın çehresini değiştirecek. Çalışmaları 3 ay içinde tamamlayıp vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi.

Osman Gürün ve Muhammet Tokat, İlçe Başkanı Suat Özcan ile beraber daha sonra Özel İzan Sağlık Hastanesinde tedavi gören hastaları da ziyaret ettiler. Hasta yakınlarından sağlık durumları hakkında bilgi alan Başkan Gürün, tedavi olan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık