Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başsavcı Kılıç’tan Başkan Gezgin’e iade-i ziyaret

Milas Cumhuriyet Başsavcısı Salih Kılıç, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’i makamında ziyaret etti.

Başsavcı Kılıç’tan Başkan Gezgin’e iade-i ziyaret
  • 03 October 2022, Monday 9:45

Milas Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanarak göreve başlayan Salih Kılıç, bir süredir hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Başsavcı Kılıç, kendisini ziyaret eden Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’e iade-i ziyarette bulundu.

Milas Süt Birliği’nin üretici kuruluşu Birliğim Gıda’yı ziyaret ederek alışveriş yaptığını ifade eden Başsavcı Kılıç, hem üreticiyi hem de tüketiciyi koruyan bir anlayışla hizmet sunan Birliğim Gıda’nın ürünlerinin ve Milas’ın yöresel ürünlerinin oldukça lezzetli olduğunu söyledi.

Pandemi ve diğer küresel gelişmeler sonrası sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmanın büyük önem kazandığına dikkat çeken Başsavcı Kılıç, bu anlamda önemli bir misyon üstlenen, Milas’a değer katan  Başkan Gezgin’i ve Birlik yönetimini ve üreticileri tebrik etti.

Başsavcı Kılıç’ın ziyaretinden memnuniyet, Birlik konusundaki değerlendirmelerinden ise onur duyduğunu söyleyen Başkan Gezgin, “Türkiye için üreten çok kıymetli üreticilerimizin iyi gününde kötü gününde her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Hedeflerimiz var. Milas markalı et ve süt ürünleri üretmek için Milas OSB’de başladığımız süt işleme tesisimizi en kısa sürede faaliyete geçirmek istiyoruz. Bunun yanında Birliğim Gıda’nın ikinci şubesinin hazırlıklarını tamamladık. Çok yakında açılışımızı yapacağız.” diyerek, Başsavcı Kılıç’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Milas tarımı, hayvancılığı, yaşamı, kültürel değerleri üzerine sohbetle geçen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis