Beçin, Ören, Bozalan ve Türkevleri’nde ...

ÖNDER Haber -

Beçin, Ören, Bozalan ve Türkevleri’nde ...

Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Faik Karagöz’ün, Beçin, Ören, Bozalan ve Türkevleri  mahallelerinde sürdürülen çalışmaları yerinde denetlediği bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre Karagöz, beraberinde birim müdürleriyle birlikte Kırsal Mahalleleri ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapımı devam eden Beçin Spor Tesisi ve Parkı ile ilgili olarak görevlilerden bilgi alan Başkan Yardımcısı Karagöz, daha sonra Ören mahallesinde yaz sezonu öncesi başlatılan hazırlık çalışmalarını inceledi.

Ören Pazarını dolaşıp mahalle sakinlerinin de taleplerini dinleyen Başkan Yardımcısı Karagöz, iletilen sorunların çözümü ve istemlerin karşılanabilmesi için birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Yardımcısı Faik Karagöz yaptığı incelemelerle ilgili açıklamasında, “Mahallelerimizde  incelemelerde bulunduk. Geçmişte yapmış olduğumuz hizmetleri ve yapılması gerekenleri hep birlikte yerinde inceleme ve görme imkanı bulduk. Ören mahallesinde çevre düzenlemesi, park ve bahçe çalışmaları ve sahil çiçeklendirilmesi gibi yapmış olduğumuz hizmetleri yerinde gördük. Bundan sonrasında bu tip çalışmalarımız devam edecektir. Halkımıza hizmet etme noktasında çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık