Belediye Başkan Adayı Ferat Yüksel’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN

Belediye Başkan Adayı Ferat Yüksel’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
  • 01 September 2018, Saturday 6:49

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Milas’ta 10 bin adet Mustafa Kemal ATATÜRK posteri dağıtımı gerçekleştiren Dr. Ferat YÜKSEL, yazılı bir basın açıklaması yaparak, 30 Ağustos’la ilgili görüşlerini belirtti.

Dr. Ferat Yüksel, geçtiğimiz yerel yönetim seçimlerinde MHP’nin Milas Belediye Başkanı adayıydı. Ferat Yüksel’in, Mart 2019’da yapılacak yerel yönetim seçimlerinde, yine Milas Belediye Başkan adayı olacağı belirtiliyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz gün gazetemizi de ziyaret eden Dr.Ferat Yüksel’in, yerel seçimlerle ilgili söylediklerine ilişkin haberimizi, Ferat Bey’in isteğini göz önünde bulundurarak, önümüzdeki hafta yayınlayacağız. Ferat Yüksel, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını gölgede bırakmak istemediğini, şimdi önemli olanın bu büyük bayramımızı hep birlikte coşkuyla kutlamak olduğunu belirtti.

Ferat Yüksel’in 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili açıklaması şöyle:

 

“Yolun yolumuzdur”

 

"Kuzyaka Köyümde Turgut öğretmenim  anlattı bana ilk KOCATEPE’yi. Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı iken ZAFER yolunda yürüyerek, bir 30 Ağustos gecesini yaşadım KOCATEPE’de. Tan ağarırken yüzümü kesen ayazda Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün çakmak çakmak mavi gözlerini düşünerek “Yolun yolumuzdur” diye haykırmıştım. Büyük Önderin yolundan hiç ayrılmadım, son nefesime kadar da ayrılmayacağım.

 

“Milas’ın ZAFER vakti yakındır”

 

Sodra Dağı ile Kocatepe arasında sarsılmaz bir bağ vardır. Bu nedenle Milaslı olmaktan hep onur duydum. Doğduğum ve yetiştiğim topraklara borcumu ödeme vaktim geldi dedim ve düştük yollara. Mustafa Kemal’in yoluma ışık tutan ‘ZAFER, ZAFER BENİM DİYEBİLENİNDİR!’ düsturuyla çıktığımız bu yolda, Uygarlıklara başkentlik yapmış MİLAS’ımızı hemşerilerimizle birlikte  tarihi dokusunu koruyarak  şahlandıracak, hak ettiği hizmetlerle buluşturup bölgenin parlayan yıldızı yapacağız. Her ZAFER önce inanmakla kazanılmıştır. Biz Milas’ın potansiyeline ve zaferinin yakın olduğuna inanıyoruz.

Milaslı hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutlayıp, duvarlarına asmaları için hazırladığımız 10 bin adet Atatürk posterinin dağıtımını gerçekleştiriyoruz.

Mahallerimizde dağıttığımız posterleri, evlerinin ve işyerlerinin duvarlarına asan hemşerilerimizin  verdiği güçle daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Duyarlılıklarından dolayı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olan bu dönemde, Milaslı hemşerilerimizin ve Büyük TÜRK Milletinin ZAFER Bayramını kutluyorum. Başta GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere, sayısız şehidimden, cefakar gazilerimden ve nene hatun ruhuyla bezenmiş analarımdan ALLAH razı olsun..

Ne mutlu TÜRKÜM diyene.."

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık