Belediye dükkanları ihaleyle kiraya verildi

ÖNDER Haber -

Belediye dükkanları ihaleyle kiraya verildi

Mülkiyetleri Milas Belediyesi’ne ait bazı taşınmazlar ihaleye çıkarılarak 3 ile 10 yıl arasındaki zaman dilimleri için kiraya verildi… İhalede en yüksek fiyat Güllük Mahallesinde UMKE binası ve Kütüphane altında bulunan dükkânlar için verildi... 3 yıl süre için yıllık 12 bin 240 lira ile ihaleye çıkarılan Güllük’teki dükkân yıllık 40 bin liraya, 3 yıllığına 7 bin 840 lira ile ihaleye çıkarılan Kütüphane altındaki dükkan ise 30 bin liraya kiralandı…

Milas Belediyesi’ne ait Güllük, Ören, Kıyıkışlacık ve merkez mahallelerinde yer alan çeşitli işlevlerde kullanılan dükkanlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45’inci maddesi gereğince açık teklif usulü ile ayrı ayrı ihaleye çıkarılarak 3 ile 10 yıllığına kiraya verildi.

Milas Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Belediye Encümeni huzurunda yapılan ihalede, taşınmazlar 2 bin ile 12 bin TL arasında ihaleye çıkarıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen ihalede bazı işyerleri için fiyatlar adeta havalarda uçuştu. En yüksek fiyat Güllük Mahallesi UMKE binası altında bulunan dükkan için verildi. 3 yıllığına yıllık 12 bin 240 lira muhammen bedel ile ihaleye çıkarılan dükkân, yıllık 40 bin liraya kiralandı. İhalede bazı mekânlar için eski kiracıları haricinde talip olmayınca mevcut kiracılara belirlenen yeni fiyatlar üzerinden kiralama yapıldı.

 

Plaj – gazino ertelendi

Güllük Hermias Caddesi 304 Sokak No: 4 adresinde Plaj - Gazino olarak 3 yıl süre ve 10 bin 880 TL kira ile ihaleye çıkarılan yer ise evraklarda eksiklikler bulunması nedeniyle iptal edilerek ileri tarihe alındı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık