Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Belediye personeli son yolculuğuna uğurlandı

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda görevli olan Gürer Demirci, mesai başında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Demirci için dün Hacıilyas Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Belediye personeli son yolculuğuna uğurlandı

Milas Belediyesi personeli Gürer Demirci, pazartesi günü kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda temizlik işlerinden sorumlu olan Gürer Demirci, mesai saatleri içerisinde sandalyede otururken bir anda yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye getirilerek tedavi altına alınan Demirci, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Uzun yıllar Milas Belediyesi’nde çalışan ve Eski Eğitim Sen Milas Temsilcisi Mustafa Ali Demirci’nin kardeşi olan Demirci için, dün Hacıilyas Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Hacıilyas Camiinde kılınan cenaze namazına CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Süleyman Girgin, Eski milletvekili Fevzi Topuz, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, Demirci’nin yakınları, Milas Belediye personeli ve yüzlerce seveni katıldı. Demirci’nin cenazesi öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı’na defnedildi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis