Belediye’den, ihtiyaç sahiplerine yardım

ÖNDER Haber -

Belediye’den, ihtiyaç sahiplerine yardım

Milas Belediyesi, hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü görevi görmeye devam ediyor. Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Belediye’ye bağışlanan yardım kolileri, tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Milas Bodrum Havalimanı ATU Turizm İşletmeciliği A.Ş.’nin bağışladığı 50 adet gıda kolisi ve 15 adet giyim kolisi, Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde kayıtlı olan ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

İhtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olduklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Belediyemiz bünyesinde bulunan Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüz, Milas’taki ihtiyaç sahibi vatandaşımıza sadece Ramazan ayında ve yılın belli günlerinde değil, 365 gün hizmet vermeye devam ediyor. Bundan sonra da bu hizmetimiz devam edecektir. İhtiyaç sahibi vatandaşımız şehrimizin hangi köşesinde olursa olsun, onlara 365 gün yardım ve desteklerimizi devam ettireceğiz. Hayırsever vatandaşlarımız tarafından Belediyemize bağışlanan her türlü ev eşyası, giyecek ve yiyecek kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüze müracaat ederek, gerekli araştırma ve tetkikleri yapıldıktan sonra elimizdeki imkanlar dahilinde yardımcı oluyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık