Binbaşı Fidan’a hoş geldiniz ziyareti …

Adem KANKAYNAR -

Binbaşı Fidan’a hoş geldiniz ziyareti …
  • 07 September 2017, Thursday 7:05

AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, kısa bir süre önce göreve başlayan Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan’a, ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Binbaşı Fidan’a, Milas’ın çok özel bir ilçe olduğunu belirten Akyer; “Yeryüzünün cennet köşelerinden birinde yaşıyoruz. Yeraltı ve yerüstü zenginlikleri saymakla bitmeyen Milas, bir tarım ve turizm kenti olmakla birlikte aynı zamanda; balıkçılık, madencilik, arıcılık ve halıcılığın yanı sıra, Turizm Bakanlığı tarafından onaylanmış 27 ayrı Ören yerine sahip olan bir tarih ve kültür şehridir. Son yıllarda gelişen fuarcılık, bu kente ayrı bir özellik katarken gelecekte bu alanda da söz sahibi bir ilçe konumuna geleceğinden hiç kuşkumuz yok. Nüfusunun büyük bir bölümü kırsalda yaşayan ilçemizde, hayvancılık için ayrı bir başlık açılması gerektiğini düşünüyorum. Her geçen gün artan besicilik ve beraberindeki süt üreticiliği, ilçe ve bölge ekonomisine çok ciddi bir katkıda bulunuyor. Milas, birbiri ardına alınan hizmetlerle gelecekte çok güzel bir ilçe olacaktır. Sizlerin de yapacağınız hizmetlerle bu ilçeyi bir adım daha ileriye taşıyacağınızı biliyor, ilçemize hoş geldiniz diyor ve görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleşen ziyaret için Akyer’e teşekkür eden Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ise, geldiği günden bu yana fırsat buldukça ilçeyi gezdiğini ve tanımaya çalıştığını belirterek; “Gerçekten son derece güzel bir ilçe… Belirttiğiniz gibi birçok zenginliği bünyesinde barındırıyor. Doğal güzelliğiyle ülkemizin en güzel köşelerinden biri... Böyle bir yerde olmaktan ve görev yapmaktan son derece mutluyum” dedi.

Ziyaret, karşılıklı sohbetle devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık