Bir Dağlar Uygur Klasiği... Çelebi

İlçemizin Sanat temsilcilerinden biri olan yönetmen yazar ve oyuncu Dağlar Uygur ve Karya Sanat Atölyesi Ekibi, Çelebi isimli oyunlarıyla, yeni sahnelerinde yeniden Milaslı sanatseverlerin önüne çıktı.

Bir Dağlar Uygur Klasiği... Çelebi

Milas Suudi Özkan İş Merkezi altında yeni yapılan tiyatro sahnesinde, 2018- Nisan ayında sahneye koydukları Çelebi oyunu ile bir kez daha merhaba diyen Dağlar Uygur, ilk gün 24 Nisan Çarşamba günü sahnelediği oyunda Milaslı sanatseverlerce yalnız bırakılmadı.

24 Nisan Çarşamba ve 25 Nisan Perşembe günleri yeni tiyatro sahnelerinde oynadıkları Çelebi isimli oyunda Dağlar Uygur’un yanı sıra oyunun hem yardımcı yönetmeni hem de oyuncusu olan Aslıhan Kumtepe, Sebahattin Akan, Ali Çoban, Mustafa Özgür Kesken, Orçun Tepeköylü, Mert Tireli, Cenk Turgut ve Cansu Akbaş rol aldılar.

Koordinatörlüğünü Ersin Yenice’nin yaptığı 1,5 saatlik tek perdelik Çelebi isimli oyunu Milas’ta bir kez daha sergileyen Karya Sanat Atöyesi’nin oyununda, değerli tiyatro ve seslendirme sanatçımız Alp Öyken de sesi ile katkı vermiş.

Çelebi Beğenildi

Çelebi isimli oyunu bir kez daha Milas’ta sahneye koyan ekip, ilk gün oyununda 110 kişilik tiyatroyu salonunda dolu koltuklara oyununu sergiledi.

Oyun sonrası Milas’a yeni bir tiyatro sahnesi kazandıran Tempo Spor Salonu işletmecilerine teşekkür eden Dağlar Uygur, Milas’ta yeni oyunlarını yeni bir salonda sergileyeceklerini belirterek, emeği geçenleri kutladı.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık