“Bir Dokunuş, Beş yüz Mutluluk”

Adem KANKAYNAR -

“Bir Dokunuş, Beş yüz Mutluluk”
  • 14 February 2018, Wednesday 6:21

Okul Meclisi Başkanlığı seçimleri öncesi aday adayları çeşitli afişler hazırlayıp çarpıcı sloganlar ve sınıf konuşmalarıyla seçmenlerinin önüne çıkmışlar ve seçmenlerine vaatlerde bulunmuşlardı. İşte, seçilmiş öğrenci temsilcilerine bu vaatlerini gerçekleştirmeleri için omuz vermek ve okul öğrencilerinin motivasyonlarını arttırmaları için Milas Fatih İlkokulu’nda bir proje yapıldı ve Fatih İlkokulu yine örnek bir çalışmaya imza atmış oldu.

Okul Müdürlüğü, Okul Meclis Başkanlığı, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Lider Yöneticiler Projesi” kapsamında, öğrencilerin amatör olarak talip oldukları sınıf temsilciliklerinde ve Okul Meclis Başkanlığı çalışmalarında onların profesyonelleşmelerine katkı sağlamak, onları heveslendirmek ve yüreklendirmek adına rehberlik etmek amacıyla, “Bir Dokunuş, Beş yüz Mutluluk” sloganı ile bir proje hazırlandı.

Hazırlanan proje doğrultusunda Okul Müdürlüğü, Okul Meclis Başkanlığı ve Okul Meclis Üyeleriyle; karne sevincini ayrı bir heyecanla pekiştirmek, öğrenci motivasyonunu arttırarak eğitime destek olmak için “Bir Dokunuş Beş Yüz Mutluluk” projesi için harekete geçildi.

Hazırlanan proje ile iki hedef belirlendi. Bu hedeflerin ilkinde, öğrenci motivasyonunun arttırlması amaçlanırken, bu sayede öğrencilerin okullarını mutlu oldukları bir yer olarak görmeleri sağlanmak isteniyor.

İkinci hedef ise, Okul Meclis Başkanının bir kişi olarak beş yüz kişiyi mutlu edebileceğini, yaparak yaşayarak öğrenmesini sağlamak... Bununla birlikte seçim öncesi yapmış olduğu vaatleri gerçekleştirme konusunda okul meclis başkanını heveslendirmek ve cesaretlendirmek amaçlandı.

Bu amaçla Beyza Pastanesi sahibi Canan Yayla, Okul Meclis Başkanı Saimenaz Ölmez ve Okul Müdürü Bülent Hekimoğlu arasında bir protokol imzalandı ve bu protokol dahilinde karne günü her öğrenciye pasta ikram edilerek, “Bir Dokunuş Beş yüz Mutluluk”adlı projeye sponsor olmaları sağlandı.

Okul Müdürü Hekimoğlu, amacına ulaşan projeye desteklerinden dolayı pastane sahibi Canan Yayla’ya, Okul Meclis Başkanı ve Okul Meclis Üyelerinin birlikte imzaladıkları bir teşekkür belgesini takdim etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık