Bir park da Beçin Kepez mevkisine!

ÖNDER Haber -

Bir park da Beçin Kepez mevkisine!

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Beçin Mahallesi Kepez mevkisinde başlattığı park çalışmasını tamamladığı bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, toplam 2214 metrekare alanda başlatılan çalışma sonucunda park içine büfe konularak halkın yararlanması sağlandı. 500 metrekare alanda ise yazlık düğün salonu tasarlandı.. Zemini kauçuk ile kaplanan alanda ise çocuklara yönelik oyun parkı oluşturuldu. Park içine ayrıca oturma grupları ve piknik masaları da yerleştirildi. Parkta son olarak da yeşil alan çalışması, ağaç dikimi, çimlendirme, ışıklandırma ve çöp kovaları montajı tamamlandı.

Parkta yurttaşların sportif faaliyetlerde bulunacağı alanlar da unutulmadı. İçinde basketbol ve voleybol sahalarının yeraldığı alanın çevresi yürüyüş parkuru olarak düzenlenip spor aletleri monte edilecek.

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni park alanları oluşturmanın yanısıra mevcut parkların bakım onarım işlerini de sürdürüyor.

Parklarda ve cadde üzerinde bulunan yıpranmış  bank ve çöp kovaları Müdürlük ekiplerince boyanarak yenileniyor.

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Çoban; “Bir taraftan ilçemizin yeşil dokusunu güçlendirirken diğer taraftan yeni park alanları için çalışma yapıyoruz. İstiyoruz ki çocuklarımız kendilerine yakışan alanlarda oyun oynayabilsin, anneler ve babaları burada çocuklarını izlerken boş zamanlarında huzurlu, güvenli ve mutlu bir şekilde dinlensin. Parkların büyüklüğüne göre kameriyeler, spor alanları, fitness alanları, çocuk oyun grupları, basket-voleybol sahaları ve futbol sahalarını dizayn ettik. Yaptığımız bu yeni parklarımızın Milas halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık