Birgün değil, hergün baş tacısınız

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Birgün değil, hergün baş tacısınız

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Milas genelinde ikamet eden yaşlı vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.

18-24 Mart tarihleri arası kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıya Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suat Özcan, parti yöneticileri, Milaslı gaziler ve yaşlı vatandaşlar katıldı. Düzenlenen kahvaltıda masaları tek tek dolaşan Başkan Tokat, yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilenerek Regaip Kandillerini kutladı.

Başkan Tokat burada yaptığı konuşmada “Bu hafta yaşlılar haftasını kutluyoruz. Milas Belediyesi olarak değişik etkinlikler yaptık.Bunlardan bir tanesi de kahvaltıda sizlerle bir araya gelmekti.Sizleri evlerinizde de ziyaret edeceğiz.Öncelikle bu gün davetimizi kırmayarak kahvaltımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum.

Bizler bugünlere gelmiş isek siz büyüklerimizin sayesinde, siz büyüklerimizin desteği ve sahiplenmesi nedeniyledir.Sizlere karşı bir vefa borcumuz var. Bu vefa borcumuz çerçevesinde sizleri yalnızca bu günlerde değil, her gün mutlu ve rahat ettirmek, sıkıntılarınız ve ihtiyaçlarınızda sizlerin yardımına koşmak bizlerin vazifesidir.Sizler bir gün değil her gün baş tacımızsınız” dedi.

Başkan Tokat kahvaltının ardından Milas Şehir Mezarlığına giderek Regaip Kandili nedeniyle vefat eden yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlara lokma ikramında bulunarak Regaip kandillerini kutladı. Başkan Tokat, Şehir mezarlığında yatan yakınlarını ve Şehitliği de ziyaret ederek, mezarları başında Fatiha okudu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık