Birinci yıl başarıyla tamamlandı

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Birinci yıl başarıyla tamamlandı

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün, 2016 Yılı Çalışma Programı kapsamında kırsal mahallerde başlattığı asfalt kaplama ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Milas Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada, “Milas Belediyesi şimdiye kadar yaptığı çalışmalarda 50 kırsal mahallede 292.216 metrekare yol sathi asfalt kaplama, 202.700 metrekare roadmix kaplama, 234.475 metrekarelik alana parke taşı ve 3735 metre de altyapı büz döşemesi çalışmasını gerçekleştirdi. Diğer kırsal alanlarda devam eden çalışmaların 2017 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor. Yapılan çalışmalar neticesinde birçok mahallenin çehresi değişirken, getirilen hizmetler de mahalle sakinlerinde memnuniyet yaratıyor.

Milas Belediyesinin kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmalar alt ve üst yapı hizmetleriyle sınırlı kalmadı. Kendi hizmet alanı dışında kalan Cami, Sağlık Evi ve Okul gibi birçok kamu binasında da ekiplerce bakım onarım gibi çalışmaları sürdürüldü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince de birçok mahallede, Çocuk oyun parkları, Mesire alanları, Atatürk büstlerinin bakım onarımı ve meydan düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi” denildi.

2016 yılı içerisinde yapılan çalışmaları değerlendiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Önümüze koyduğumuz iş programına göre büyükşehir ve diğer resmi kurumlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 yıllık belirlenen programımızın birinci yılını tamamlamış oluyoruz. 2017 ikinci yılı, 2018 üçüncü yılı olacak. Umuyorum ki aynı gayret ve çabalarla çalışmalarımız devam edecek. Yapacağımız planlamayla hizmet konusunda geri kaldığımız mahallelere yeni yılda öncelik vermek suretiyle tamamlayacağız.2018 yılı sonu itibariyle çehresi değişmeyen ve memnuniyet seviyesi en yüksek aşamaya çıkmayan mahallemiz kalmayacak. Maddi anlamda sıkıntılarımız olmasına rağmen yine de bölgemizin en üretken ve çalışan Belediyesiyiz. 2019 yılına kadar yapacağımız çalışmalarımızla Milas Belediyesinin varlığını her mahallemize hissettireceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık