Birlik yönetiminden, anlamlı ziyaret

ÖNDER Haber -

Birlik yönetiminden, anlamlı ziyaret

Nisan ayında meydana gelen kazada yaşamını yitiren Milas Süt Birliği üyesi Gürsel Yılmaz’ın (51) ailesini ziyaret eden Birlik Yönetimi, ailenin acısını paylaştı … Ziyaret sırasında Birlik Başkanı Ali İhsan Gezgin, geçtiğimiz yıl Birlik tarafından tüm üyelere ferdi kaza sigortası yaptırıldığını belirterek, yaşanan acı kaybı telafi etmese de ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak bir ödeme yapılacağını belirterek, 50 bin TL’lik sigorta poliçe ödemesi dekontunu üreticinin ailesine teslim etti…

Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Birlik İkinci Başkanı Nurettin Pinar, Birlik Genel Müdürü Soner Güney, Asil Sigorta Acentası Hakkı Ayakdaş, ilçemiz Karakuyu Mahallesi’nde çiftçilikle geçinen ve Nisan ayında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Milas Süt Birliği üyesi 51 yaşındaki Gürsel Yılmaz’ın ailesini ziyaret ettiler.

Üyeler sigortalandı

Dün gerçekleşen ziyaret sırasında aileye yeniden başsağlığı dileyen Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “Birliğimiz üyelerine, Asil Sigorta’nın özel kampanyası kapsamında geçtiğimiz yıl ferdi kaza sigortası yapılarak, üyelerimiz kaza sonucu sürekli sakatlık ve ölüm risklerine karşı sigortalanmıştı. Üretim yaptığımız alanlar aklımıza ve hayalimize gelmeyecek risklerle dolu. Üreticilerimizin, bizim için çok değerli olması nedeniyle bu projeye öncelik verdik, üyelerimizi çalışma alanındaki risklerden dolayı güvenceye almak için Ferdi Kaza Sigorta poliçesi düzenledik” dedi.

Biz bir aileyiz

Sözlerini, Birlik Üyesi Gürsel Yılmaz’ın üzücü bir kaza sonucu sevenlerinden ayrıldığını, ailesinin ve yakınlarının acısını paylaştıklarını belirterek sürdüren Gezgin, “Hem üyelerimiz hem de üyelerimizin aileleri, sevdiklerine, güvenli bir gelecek hazırlayabilmek için çalıştık. Yaptığımız anlaşma kapsamında sigorta poliçesi ile sizlere 50 bin TL ödenecek. Tabii bu para Gürsel Yılmaz’ın acısını dindirmez. Ama en azından çocuklarının, ailesinin ihtiyacını karşılayacaktır. Hayat doğumla başlayıp ölümle biten bir süreç. Kimi ölümler erken oluyor. Biz, Birlik olarak sadece para kazandırmayı amaçlamıyoruz. Dedik ya biz bir aileyiz. Her şeyimizi düşünmeye çalışıyoruz. Bizi de bir evladınız olarak görün” dedi.

Gezgin, yaptığı konuşmanın ardından 50 bin TL’lik poliçe dekontunu Gürsel Yılmaz’ın annesi Nazire Yılmaz ve eşi Seher Yılmaz’a teslim etti.

Çocuklara katkısı olur

Ziyarete eşlik eden Asil Sigorta Acentası Hakkı Ayakdaş ise, “Biz bu sigorta çalışmasını yaparken hiç de olmasını istemediğimiz olayları düşünerekten yaptık. Milas Süt Birliği yöneticileri, üyelerinin zor günlerinde yanında olmak için bir adım attı. Bu çalışma acınızı hafifletmez ama sigorta ile çocuklara eğitimlerinde veya diğer alanlarda katkısı olur” dedi.

Dekontu alan Gürsel Yılmaz’ın annesi Nazire Yılmaz, oğlunun ölümünün çok ani olduğunu belirterek, “O gün sabahtan akşama kadar tarlada çalıştı. Akşama doğru Milas’taki bazı işlerini halletmek için yola çıktı. Bir daha da geri gelmedi. Allah kimseye böyle ölüm vermesin” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık