Boğaziçi’nde hırsızlık: 3 gözaltı!

ÖNDER Haber -

Boğaziçi’nde hırsızlık: 3 gözaltı!

Geçtiğimiz Pazar günü, ilçemize bağlı Boğaziçi mahallesinde bulunan yazlık sitelere giren hırsızlar, Jandarma ekipleri tarafından yakalandı… Olay sırasında kiralık otomobil kullandıkları öğrenilen zanlıların, aralarında televizyonların da bulunduğu çeşitli elektronik eşyaları çaldıkları tespit edildi…

BAŞKO Sitesinde bulunan 10, 17, 18, 21, 26 nolu yazlıklara, kapı ve pencelerini kırıp giren ve evlerdeki elektronik eşyalar başta olmak üzere birçok eşyayı çaldıkları iddia edilen şüpheli E. Y. ve H. B., Pazar günü akşam saat 20.30 sıralarında yeniden bölgeye döndü.

5 nolu yazlığın da camını kırarak içeri giren zanlılar, çaldıkları eşyaları, kiraladıkları 48 U 2372 plakalı otomobile yükledikleri sırada çevrede bulunan vatandaşlar tarafından fark edildiler.

Kısa sürede olay yerine gelen Milas İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri, E. Y. ve H. B.’yi gözaltına aldı. Hırsızlıkta kullanılan otomobil ve aletler ile çalınan eşyalara el koyan Jandarma ekipleri daha sonra H. B.’nin akrabası olduğu öğrenilen İ. K.’yi de gözaltına aldı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık