Boğaziçi’nde ‘Yaza Merhaba Partisi’ yapıldı

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR-

Boğaziçi’nde ‘Yaza Merhaba  Partisi’ yapıldı

İlçemize bağlı Boğaziçi Mahallesi’nde bu sene ilk kez, Boğaziçi Koruma ve Güzelleştirme Derneği tarafından ‘Yaza Merhaba Partisi’ düzenlendi. Dj Hakan, Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Hemşerimiz Tolga Çandar, Reşat Dilek ve Cem Karakoyun’un sahne aldığı geceye, siyasiler de ilgi gösterdi.

Boğaziçi Güzelleştirme ve Koruma Derneği tarafından bu sene ilki gerçekleştirilen ‘Yaza Merhaba Partisi’ne, Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Çınar ve Faik Karagöz, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kılbey ve Aysun Karatoprak’ın yanı sıra Boğaziçi Mahalle Muhtarı İbrahim Köksal, CHP Milas İlçe örgütünün de geniş katılım sağladığı geceye, başta Boğaziçi Mahalle sakinleri olmak üzere çevre mahallelerden ve ilçe genelinden çok sayıda vatandaş katıldı.

28 Haziran 2018 Perşembe günü Boğaziçi İlkokulu bahçesinde düzenlenen partide Dj Hakan, esprili sunumu ile katılımcıları coştururken, Tolga Çandar, Reşat Dilek ve Cem Karakoyun da seslendirdikleri türkü ve şarkılarla geceye renk kattılar.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin “ilk festival düzenlenen köyü” olma özelliğini taşıyan ancak sonraki yıllarda bu festivalden vazgeçilen Boğaziçi Mahallesi, Boğaziçi Güzelleştirme ve Koruma Derneği tarafından bu sene ilki gerçekleştirilen bu etkinlikle bir kez daha adından söz ettirirken, gecenin sonunda protokol üyeleri, sanatçılara birer teşekkür plaketi takdim ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık