Bu başarı alkışlanır!..

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Bu başarı alkışlanır!..

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz, ömrünü eğitime adamış Merhum Dr. Mete Ersoy’un yaptırdığı ve adını taşıyan Ortaokul’da öğrenim gören çocuklardan büyük başarı …

10 öğrencisi Fen Lisesi’ne, 10 öğrencisi Milas Anadolu Lisesi’ne, 11 Öğrencisi Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi’ne, 1 öğrencisi Sağlık Meslek Lisesi’ne, 10 öğrencisi Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne, 1 öğrencisi Aydın Kuyucak Anadolu Lisesi’ne, 1 öğrencisi Aydın İncirliova Spor Lisesi’ne, 1 öğrencisi İzmir İnönü Anadolu Lisesi’ne, 1 öğrencisi Marmaris Anadolu Lisesi’ne, 1 öğrencisi Muğla Gazi Anadolu Lisesi’ne, 1 öğrencisi Denizli Tavas Anadolu Lisesi’ne, 1 öğrencisi Bodrum Anadolu Lisesi’ne, 2 öğrencisi Yatağan Gazi Anadolu Lisesi’ne, 19 öğrencisi Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne, 7 öğrencisi Mehmet Akif Ersoy Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne, 1 öğrencisi Milas Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne, 7 öğrencisi Milas Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne, 1 öğrencisi Mesleki Eğitim Merkezi’ne ve 3 öğrencisi Özel Liselere yerleşerek büyük bir başarıya imza atan Dr. Mete Ersoy Ortaokulu öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini sevince boğdu.

Kısa bir süre önce hayata gözlerini yuman Merhum Dr. Mete Ersoy’un hayalindeki gençliği yetiştirme adına öğretmenleri ve aileleri, büyük bir çaba harcadıklarını belirterek; “Böylesine büyük bir isme layık nesiller yetişiyor. Elbette elde edilen başarı yeterli değil. Hem okul olarak hem de ilçe olarak özellikle eğitim konusunda daha büyük başarılarla gündeme gelmeliyiz. Çocuklarımızın bu başarısı, bu hedefin bir anahtarı olmalıdır” diyerek TEOG Sınavı’nda önemli bir başarıya imza atan öğrencileri kutladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık