BU MEKAN BAŞKA!..

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

BU MEKAN BAŞKA!..

İlçemiz PTT Şube Müdiresi Nafize Canlıoğlu’nun kızları Özge-İmge Canlıoğlu’nun işletmeciliğini üstlendiği ‘Baltalıkapı Restaurant-Cafe, görsel bir şöleni andıran, kentin kültürünü tüm yönleriyle yaşatan bir ambiyansla sektöre katıldı.

İşletme sahipleri tarafından uzun bir emekle restore edilen bina, Milas’ın bütün kültürel özelliklerini taşıyan bir konseptte, restaurant-cafe olarak hizmet vermeye başladı. Milas’ta görev yapan basın mensuplarına verilen kahvaltıda işletmeyi tanıtan Özge-İmge Canlıoğlu kardeşler, yapısal anlamda Milas’ın mimari kültürünü yansıtan bir binayı aslına uygun bir şekilde restore ederek, iç dizaynının ise yine aynı düşünce ile hareket ederek yapıldığını belirtti. Canlıoğlu kardeşler, amaçlarının bir yeme-içme mekanından çok, insanların sevdikleriyle hoşça vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu söylediler.

Her gün sabah 09.00 ile gece 24.00’e kadar açık olacak işletmede daha çok, yöresel lezzetler ve özellikle bol çeşitli kahvaltı servis edilirken, fiyatların da oldukça düşük bir seviyede tutulduğuna vurgu yapıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık