Bugün saat 14’te başlayacak

ÖNDER Haber -

Bugün saat 14’te başlayacak

Milas Belediye Meclisi’nin Eylül 2016 olağan toplantısının, gündeminde yazılı 24 maddeyi görüşmek üzere bugün saat 14’te Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılacağı bildirildi.

Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, 2016 Eylül ayı Milas Belediye Meclisi gündeminde yeralan maddeler şöyle ...

 

2016 yılı Eylül ayı

Meclis Gündemi

1-Açılış ve yoklama.

2-Atık Su Altyapı ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Tarifelerinin Belirlenmesinde Uygulanacak Usul ve Esaslara İlişkin 28/06/2016 tarih 9315 sayılı Yönetmelik gereği Evsel Katı Atık Hizmet Sözleşmesi ve tebliğ şekillerinin Belediye Meclisince görüşülmesi talebi, (Mali Hizmetler Müdürlüğü).

3-Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığının 29.06.2016 tarih ve 1958/12994 sayılı yazısı ile; Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Hayıtlı Mahallesi 254 ada 5 parsel 744,88 m2 ve Hayıtlı Mahallesi 254 ada 10 parsel 1345,14 m2 yüzölçümlü arsa nitelikli taşınmazların ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına Tahsis talebinin görüşülmesi, (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü).

4-Süreyya AYDIN’ın; Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Kurudere Mahallesi 145 ada 52 parselde kayıtlı zeytinlik vasıflı 2683,54 m2 lik taşınmazı satın alma talebinin görüşülmesi, (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü).

5-Denizbank A.Ş.’nin; İlçemiz Kıyıkışlacık Mahallesi Köyiçi Mevkii Muhtarlık binası ve eczanenin yanında bulunan boş bir alana ATM (Bankamatik) makinesi kurma talebinin görüşülmesi, (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü).

6-Mandalya Marina Yatcılık Nakliyat Tur.San ve Tic. A.Ş.’nin; ilçemiz Kazıklıbucak Mahallesi 105 ada 337 parselin doğusunda yer alan park alanına güvenlik amaçlı kapı konteynırı koyma talebinin görüşülmesi, (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü).

7-Songül GÜCÜKOĞLU’nun; ilçemiz Ahmet Çavuş Mahallesinde Belediyemize ait olan Orkide Parkını Aile Çay Bahçesi olarak kiralama talebinin görüşülmesi; (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü).

8-Savunma Sanatları Spor Kulübü Derneğinin; ilçemizde bulunan Üçgen Parka ve Belediye Evlendirme Salonunun girişinde bulunan ön cephedeki merdivenin hemen yanına Konuk Savunma Sanatları Spor Kulübü Derneğine gelir sağlamak için boks makinesi koyma talebinin görüşülmesi; (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü).

9-Nurşen AKTAŞ’ın; ilçemiz Ören Mah. Atatürk Bulvarı No: 73 adresinde bulunan Fener Restoran adlı işyerinin İşyeri Açma Ve Çalışma Ruhsatının iptal olması gerekçesiyle 15/07/2016 tarihide mühürlenerek kapatılmış olup, anılan işyerini Milas Belediyesinin geliştirmiş olduğu tip projeye uygun hale getirmek üzere Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin 14/2-a-aa tanımı bulunan büfe işletmeciliği talebinin görüşülmesi, (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü).

10-Alev GÜMÜŞEL’in; ilçemiz Kıyıkışlacık Mahallesinde bulunan S.S. Yeşilyaka Site İşletme Kop. tarafından terk edilen yeşil alan üzerine Büfe ve Açık Çay Bahçesi yapma talebinin görüşülmesi, (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü).

11-Murat Serdar KARAMAN’ın; ilçemiz Kıyıkışlacık M. 536 ada 2 parsel ön tarafında bulunan alana büfe yapılmak üzere kiralama talebinin görüşülmesi, (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü).

12-Osman ZOR Vekili Av. Mustafa Ali MERSİN Burgaz M. Tapunun 70 ada 14 – 15 parsellerdeki taşınmazların kamulaştırılması talebinin görüşülmesi, (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü).

13-Reşit-Osman ÖZER Varislerinin, İlçemiz Ören Mahallesi 291 Ada 5 nolu parselde bulunan taşınmazlarının İmar Planında park alanında kaldığı gerekçesiyle Belediyemizce kamulaştırılması veya başka bir taşınmaz ile takas talebinin görüşülmesi, (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü).

14-Ertuğrul AYDIN’ın, Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Selimiye Mahallesi 154 ada 220 parselde kayıtlı taşınmazı satın alma talebinin görüşülmesi, (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü).

15-Coşkun KARASU’nun İlçemiz Boğaziçi Mahallesi Yazlık Siteler Sokak Kumbükü Sitesi önünde kıyıya açık olan 220 m2 lik alanlı oturma yeri kiralama talebinin görüşülmesi, (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü).

16-İmar Komisyon Raporlarının görüşülmesi.

17-Milas İlçesi Cami Kuran Kursu İle Diğer Dini Tesisleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Zeki YILDIZ’ın Mülkiyeti Hazine adına Milas Mal Müdürlüğü tarafından Milas İlçe Müftülüğü adına tahsis edilmiş olan İlçemiz Şevketiye Mah. 978 ada 5 nolu parselde kayıtlı taşınmaz ile ilgili hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği talebinin görüşülmesi, (Plan ve Proje Müdürlüğü).

18-ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin, ilçemiz Ekinambarı Mahallesi Kocakışla Mevkii N19.D.03.B.2C pafta 121 ada 55 parselin doğu bitişiğindeki Otopark alanında Trafo Amaçlı hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği talebinin görüşülmesi, (Plan ve Proje Müdürlüğü).

19-S.S. Özgür Sahil Yapı Koop. adına Vekaleten Fkriye FİDAN’ın; ilçemiz Boğaziçi Mahallesi Hisar Mevkii N19.D.06.B.2C pafta 3104 parselin doğu bitişiğindeki mevcut trafonun bulunduğu alanda Trafo Amaçlı hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği talebinin görüşülmesi, (Plan ve Proje Müdürlüğü).

20-Mehmet ALIRAVCI ve Mehmet BOZ Vekili Şule Kandak’ın, ilçemiz Ören Mahallesi 156 Ada 454 ve 455 parselde kayıtlı taşınmaz ile ilgili hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği talebinin görüşülmesi, (Plan ve Proje Müdürlüğü).

21-Zuhal ÖZER - Gülgün TİRELİ - Mehmet BARIN - Sahibe Madran Vekili Nevzat SOLMAZ’ın, İlçemiz İsmetpaşa Mahallesi Bodrum Şosesi Mevkii 903 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmaz ile ilgili hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği talebinin görüşülmesi, (Plan ve Proje Müdürlüğü).

22-İlçemiz Zeytinlikuyu Mahallesi ve Beçin Mahallesi Kepez Mevkiinde düzenlenmekte olan parkların çalışması tamamlanmış olup park alanlarına isim verilmesi talebinin görüşülmesi, (Park Bahçeler Müdürlüğü).

23-Belediyemizce Eylül ayı içerisinde Güllük Mahallesinde düzenlenmesi planlanan “Balık Yakalama Yarışması” için tüm giderlerin Belediyemiz tarafından karşılanması hususunun görüşülmesi, (Özel Kalem Müdürlüğü).

24-İlçemiz Şevketiye Mahallesi 1069 Ada 278 parselde kayıtlı Mülkiyeti Belediyemize ait yapımı tamamlanan Spor Kompleksine isim verilmesi talebinin görüşülmesi, (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü).

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık