Bugün ve yarın yine kongre heyecanı var …

Adem KANKAYNAR -

Bugün ve yarın yine kongre heyecanı var …

Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri, bugün ve yarın, yeni yönetimlerini belirlemek üzere sandık başına gidecekler.

Ocak ayını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde ilçemizdeki Odalar, ardı ardına kongrelerini gerçekleştiriyorlar.

Geçtiğimiz hafta aynı gün olağan genel kurullarını gerçekleştiren Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası ile Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası’nın ardından bu kez Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri, yeni yönetimlerini belirlemek üzere sandık başına gidecekler.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın bugün, Oda hizmet binasında gerçekleşecek olan kongresinde, yaklaşık 1400 üye oy kullanacak. Şu ana kadar ikinci bir aday çıkmazken, mevcut başkan Nurol Paskal’ın, tek liste olarak seçimlere gideceği öngörülüyor.

Yarın ise, bu kez Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri, yeni Oda yönetimini belirleyecekler. Esnaf Odası’nda da mevcut başkan Celal Devrim’in tek aday olarak seçimlere gireceği öngörülürken, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’ndaki kongrede yaklaşık 2 bin 270 üyenin oy kullanması bekleniyor ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık