“Bundan böyle sahadayız”

Adem KANKAYNAR -

“Bundan böyle sahadayız”

İçinde bulunduğumuz yılın başlarında mevcut yönetimin görevden alınması, sonrasında yeni bir ilçe yönetimi oluşturularak teşkilatın kongreye götürülmesi ve ardından partideki istifalar nedeniyle adeta ‘kaynayan kazan’ görünümündeki Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Teşkilatı, uzun zaman sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Düzenlediği kahvaltı etkinliğinde basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP Milas İlçe Başkanı Sinan Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana parti içinde yaşanan sorunlarla boğuştukları, bu süreçte sükûnetlerini ve dik duruşlarını bozmadan çalışmaları sessiz bir şekilde yürüttüklerini belirterek;

“1952’de siyasi platformda adı konulan Türkçülük-Turancılık ülküsünün bugünkü adı, Milliyetçi Hareket Partisidir. Oğuz Kağan’ın vasiyetinden, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarından ayrılmadan, binlerce yıldan bu yana Türk medeniyetinin yılmaz bekçileri olmaya devam eden Türkçülük idealizmi, kavimler göçüyle başlayan şark meselesini, haçlı seferlerini unutmamak gibi, bin yılın başkaldırısını da unutmuşta değiliz. Şeytan hangi kılıkta çıkarsa çıksın karşımıza “kökü dışarıda” olan tüm saldırılara, tüm oyunlara ve onun yerli işbirlikçilerine karşı Ülkücüler uyanık ve dimdik ayaktadır. Suskunluk bilgisizlik demek değildir. Sessiz-sedasız ve bilgece hareket, daima hedefe ulaşan en emin yoldur. Uğruna maddi manevi kayıpları göze aldığımız milletimiz üzerine sinsice çöken pusu, sizin pençelerinizle dağıttığınızda fark edecektir.

Elbette biz bir ödül ya da taltif peşinde değiliz. Tüm perde açılıp da her şey ortaya çıktığında vatan neferleri de açıkça belli olacaktır zaten. Milliyetçi Hareket Partisi milletinin yolunu ve dimağını aydınlatmaya herhangi bir araç ya da aracıya ihtiyaç duymadan salt kendi çabası, kanındaki asaletle varacaktır.

Siyaset, dünyanın, bölgenin, devletimizin, milletimizin başına musallat olan emperyal güçlerin isteği, yönlendirdiği şey değil ama onunla ve ona bilerek ya da bilmeyerek tabi olanlarla mücadele sanatıdır. Bölgemizde iki kutuplu mücadele elli yıl önce olduğu gibi, otuz yıl önce olduğu gibi devam etmektedir ve millet olarak bizim kimsenin eksenine girmeye niyetimiz yok ya da şöyle söyleyelim, Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim yok. Her kutup kendi uzantısını görmek ve kullanmak istiyor. Çok şükür biz çocuk yaşta ettiğimiz ülkücü yeminimize sadık kalacağız ve nereden beslenirse beslensin, nereden komut alırsa alsın davamızdan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Çalışacağız… Çalışacağız… Çalışacağız…

“Kurulduğumuz 1969 yılından bu yana olduğu gibi ülkemiz ve milletimiz için dur-durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu teşkilatta bu güne kadar görev yapan ve bundan sonra da görev yapacak hiç kimseden ‘yorulduk’ sözcüğü duyulmadı, duyulmayacaktır. Dolayısıyla bizler her alanda bu ülkemiz ve milletimiz için tüm enerjimizi harcamaya devam edeceğiz. Bu anlamda bir tek sloganımız var o da; çalışmak, çalışmak, çalışmaktır” diyerek, “birilerinin sokakta-kahvede yaptığı ve dedikodudan ileri gitmeyen türden konuşmaları ciddiye almadan tüm ilçe, il teşkilatlarımız ve genel merkezimizle birlikte hedefimize emin adımlarla yürüyoruz” diyen ilçe Başkanı Yılmaz, MHP Milas İlçe Teşkilatı’nın bundan böyle siyasi arenada yerini alacağını söyledi.

İlçemizde 49, il genelinde 320 kişi…

Bir basın mensubunun, ‘İlçe teşkilatı olarak partiden ne kadar üyenin istifa ettiğini açıkladınız ancak muhalifler bu sayılara itiraz ediyor. İstifa edenlerin sayısının daha fazla olduğunu ileri sürüyorlar. Siz bu sayıları neye dayanarak verdiniz’ şeklinde yönelttiği bir soruya İlçe Başkanı Sinan Yılmaz; “Arkadaşlar, biz açıkladığımız sayıları ilçe seçim kurulundan aldık. Yani resmi rakamlar. Bunun dışında kim ne söylerse söylesin, bizim için bir geçerliliği yok. Basın mensupları olarak sizler de ilçe seçim kurulundan bu rakamlara ulaşabilirsiniz” diye yanıt verdi.

Kahvaltı etkinliği, geniş sohbet ortamıyla devam ederken, etkinliğe; MHP’li belediye meclis üyeleri Mevlüt Kiriş ve İlhan Şimşek, Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül, eski dönem ilçe başkanları Mehmet Kocabaş ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra bazı ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, kısa bir süre önce ilçe kadın kolları başkanlığına atanan Zeynep Dilek Özmen de katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık