Burcu ile Eren evlendiler

ÖNDER Haber –

Burcu ile Eren evlendiler
  • 01 September 2016, Thursday 6:56

Milas Belediyesi çalışanları, Milas Kent Konseyi Sekreteri Burcu Kutsal ile Eren Demirkol, 30 Ağustos Salı akşamı Karya Kır Düğün Salonu’ndaki düğünle yaşamlarını birleştirdiler.

Şerife ve Erdoğan Kutsal’ın kızları Burcu ile Sabiha ve Ümit Demirkol’un oğulları Eren’in düğün törenlerine, Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Milas Belediyesi Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz, Milas Belediyesi Meclis Üyeleri, Milas Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük ve bazı Konsey Yürütme Kurulu Üyeleri, bazı mahalle muhtarları, ilçemizdeki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin de aralarında bulunduğu çok kalabalık bir topluluk katıldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediyeninin sevilen ve çalışkan iki genç çalışanının yaşamlarının birleştirmelerinden duyduğu mutluluğu ve yaşadığı heyecanı dile getirip Burcu ile Eren’e ömür boyu sağlık, mutluluk dilekleriyle genç çiftin nikahını kıydı.

Düğün, gecenin ilerleyen saatlerine dek coşkuyla sürdü.

 

Kutlama

Kutsal ve Demirkol ailelerini kutluyor, Burcu ile Eren’e hep birlikte yaşamları boyunca sağlıklar ve mutluluklar diliyoruz ... 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık