“Bütün kalbimizle yanlarındayız”

Adem KANKAYNAR -

“Bütün kalbimizle yanlarındayız”

AK Parti Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Necla Vatansever ve Kadın Kolları yönetici ve üyeleri, 15 gündür Suriye topraklarındaki operasyonu sürdüren Mehmetçik için bere ve atkı ördüler. Haki renkte örülen el emeği göz nuru hediyeler, Kilis Valiliği’ne ulaştırılmak üzere Milas Kaymakamlığı’na teslim edildi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın yurtdışı görevde olması nedeniyle yerine vekalet eden Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek’i makamında ziyaret eden AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, bazı yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Necla Vatansever ve arkadaşları, 15 gündür Suriye topraklarında, terör örgütlerine yönelik yürütülen ‘Zeytindalı’ operasyonundaki Mehmetçik ‘üşümesin’ diye elleriyle ördükleri atkı ve bereleri, Kilis Valiliği’ne ulaştırılmak üzere Kaymakam Çiçek’e teslim ettiler.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Türk Ordusu’nun çok güçlü olduğunu, sınır ötesindeki Mehmetçiğin aslında bu tür yardımlara ihtiyacı bulunmadığını belirten Kaymakam Çiçek; “Ancak milletimiz devletine, ordusuna o kadar derinden bağlı ki, sadece sınır ötesindeki askerimize dua etmekle kalmıyor. Kimileri yiyecek-içecek, kimileri de sizler gibi kıyafet göndermek için canla-başla çalışıyor. Bu milleti diğer dünya milletlerinden ayıran; devleti, bayrağı, milleti için en küçük bir zorlukta kader birliği yapmasıdır. Devletimiz ve milletimiz adına, operasyondaki askerimiz adına göstermiş olduğunuz bu duyarlılığa teşekkür ediyorum. Bu millet, bu devlet, dünya döndükçe var olacaktır” derken, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Necla Vatansever ise yüreklerinin, vatan ve millet için çarptığını dile getirerek; “Bu milletin fertleri olmaktan her zaman onur ve gurur duyduk. Elimizdeki bir ekmeğimizi paylaşmaktan hiçbir zaman kaçınmadık. 15 gündür sınır ötesinde ülkemizin toprak bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için mücadele eden Mehmetçiğimize dua ediyoruz. Onlara minnet ve şükran borçluyuz. Bizim bu yaptıklarımız sadece yanlarında olduğumuzu hissettirmek içindir” diyerek, sınır ötesi harekâtındaki Mehmetçiğe başarılar dilediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık