Büyükşehir Whatsapp hattı devrede

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların talep ve şikayetlerini kesintisiz alabilmek için Whatsapp hattını devreye soktu.

Büyükşehir Whatsapp hattı devrede

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden verilen bilgiye göre; Whatsapp Destek Hattı hayata geçirildi. Koronavirüs salgını dolayısıyla artan talep ve şikayetlere yönelik başlatılan yeni uygulamayla, vatandaşlar mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp aracılığıyla sorunlarını paylaşabilecek. Koronavirüs salgını nedeniyle işlerini kaybeden veya dar gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan yardım kampanyasına destek vermek isteyen kişiler de bu hat üzerinden yetkililerle iletişime geçebilecek.
 Çalışmayı SMS ve sosyal medya hesaplarından duyuran Büyükşehir Belediyesi, “Siz değerli vatandaşlarımızın özellikle bu zorlu sürece ilişkin talep ve şikayetlerini kesintisiz alabilmek için Çağrı Merkezi’ne(4444801) ilave olarak Büyükşehir Whatsapp Destek Hattımızı hayata geçirdik. Gıda bağışı başta olmak üzere 0536 862 6639, 0530 568 6484 ve 0536 862 6809 Whatsapp hatlarından bize ulaşabilirsiniz.” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık