Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BÜYÜKŞEHİRDEN AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, farklı kuşakları ortak bir noktada buluşturmak ve orman yangınları nedeniyle zarar gören alanları yeniden yeşillendirmek için 100 yaş evi üyeleri ve gönüllü öğrencilerle birlikte ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi. 

BÜYÜKŞEHİRDEN AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ 

Muğla Büyükşehir Belediyesi özellikle yangınlarda zarar gören alanları yeniden yeşillendirmek için ağaçlandırma çalışması başlattı. 100 yaş evi üyeleri ve gönüllü öğrencilerle birlikte farklı kuşakların bir araya geldiği etkinlik ağaçlandırma dışında farklı kuşakların bir sosyal paylaşımı haline geldi. 
Bir Sonraki Ağaçlandırma Zeytinköy’de Yapılacak
Toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve özellikle son aylarda çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırma konusunda 60 yaş üzeri vatandaşların üye olduğu Nilüfer Caner 100 evi üyeleri ve gönüllü öğrencilerin birlikte yaptığı ağaç dikme etkinliğinin ilki Ula İlçesi Armutçuk Mahallesinde 300 ağaç dikerek gerçekleştirildi. Her hafta başka bir noktada gerçekleştirilmesi planlanan ağaçlandırma seferberliğinin bir sonraki noktası çıkan yangın sonrası evlerin ve büyük oranda ağaçlık alanın zarar gördüğü Menteşe İlçesi Zeytinköy Mahallesi olarak belirlendi. 102 kişinin katıldığı ağaçlandırma aktivitesinde üyeler ve öğrenciler memnuniyetlerini dile getirerek böyle bir farkındalık etkinliğinde bizi bir araya getiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis