Büyükşehir’den Ramazan Eğlenceleri

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Büyükşehir’den Ramazan Eğlenceleri

Milas Belediyesi tarafından Beçin’de düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milas Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Beçin Mahallesi Pazaryeri’nde düzenlenen iftar yemeği çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Erken saatlerde iftar alanına gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Daha sonra yemek tezgahının başına geçen Başkan Tokat, vatandaşlara önce iftar yemeği dağıttı, ardından onlarla sohbet ederek iftar sofrasına oturdu.

Düzenlenen iftar yemeğine Milas Belediyesi Başkan Yardımcıları, bazı Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlar da katıldı. Vatandaşlarla yemek sonrası bir süre sohbet eden Başkan Tokat, Ramazan ayının ülkemize barış, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi getirmesi dileğinde bulundu.

Milas Belediyesi, ilçemiz merkezi ve beldelerinde kurduğu geleneksel iftar sofralarında hemşehrilerimizi buluşturmaya devam ediyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Ramazan Eğlenceleri

Burgaz ve Beçin buluşmalarının ardından üçüncü İftar buluşması bugün Milas Salı Pazarında düzenlenecek.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, iftar sonrasında, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Eğlenceleri programı düzenlenecek.

Ramazan ayının vazgeçilmez eğlencesi Hacivat ve Karagöz gösterisi, Zeybek gösterisi, Ritim show ve Tiyatro gösterilerinin sergileneceği Ramazan Eğlenceleri programı, bu akşam Kapalı Salı Pazaryerindeki iftar yemeğinin ardından düzenlendikten sonra, yarın da Selimiye’de yapılacak iftarın ardından bu kez Selimiye’de yurttaşlarla buluşacak.

 

Davet

Milas Belediyesi’nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “İftar Buluşması - Ramazan Eğlenceleri” etkinliklerine tüm yurttaşlarımızın davetli olduğu bildirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık