Çalıntı motosikletle hırsızlık girişimi

ÖNDER Haber -

Çalıntı motosikletle hırsızlık girişimi

İlçemizde bir evin bahçesinde bulunan zeytinleri çalmak isteyen bir kişi vatandaşlar tarafından fark edildi… Yaya olarak kaçan şahsın olay yerinde bıraktığı motosikletin de çalıntı olduğu ortaya çıktı…

Hacıapti Mahallesi Ihlamur Sokak’ta, Deniz Debre adlı vatandaşın ikamet ettiği adreste ilginç bir hırsızlık girişimi yaşandı.

Evlerinin bahçesinde yeralan ve içlerinde zeytin bulunan çuvalların tanımadığı bir kişi tarafından taşındığını fark eden Debre, dışarı çıkarak şahsa ne yaptığını sordu. Bunun üzerine şahıs sokağa park ettiği motosikleti bırakarak yaya olarak kaçtı. Debre daha sonra durumu 155’i arayarak polise bildirdi.

Olay yerine gelen emniyet güçleri, şahsın yakalanması için çalışma başlatırken, şahsın olay yerinde bıraktığı plakasız motosiklet üzerinde inceleme yaptı.

Şase numarasından yapılan sorgulamada, motosikletin geçtiğimiz ay içinde çalındığı belirlendi.

Çalındıktan sonra boyandığı tespit edilen motosiklet, daha sonra olay yerine çağrılan sahibi Hüseyin Karaman’a teslim edildi.

Yaşanan olayın ardından,zeytinleri çalınan Deniz Debre, çalınan motosikleti bulunan Hüseyin Karaman ve kayınvalidesi Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Akkent Polis Merkezi’ne giderek ifade verdiler.

Olay yerinden kaçan şahsın yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık