‘Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajları

​ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

‘Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajları

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize dün ulaşan kutlama mesajlarını yayınlıyor,

mesajlarda dile getirilen takdir ve destek ifadeleriyle iyi dilekler için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Milas Kaymakamı

Eren Arslan

Kamuoyunun bilgilendirilmesinde 24 saat esasına göre büyük bir fedakârlık ile görev yapan, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.

 

MİTSO Yönetim Kurulu

Başkanı Reşit Özer,

Sayın Basın Mensupları;

Çağdaş demokrasilerin vageçilmezi olan, demokratik sistemlerde yasama, yürütme ve yargıdan sonra “dördüncü kuvvet” olarak kabul edilen, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün deyişi ile; “Halkın müşterek sesi” olan Basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, Basın özgürlüğünün ve iş güvencesinin kesintisiz güvencesiyle mesleğinizin gereklerini özgürce yapabilmenizi temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

 

AKP Muğla İl Başkanı

Kadem Mte

Demokrasimizin güçlenmesi ancak özgür, tarafsız bir basının varlığıyla mümkün olacaktır. Günümüzde gelişen teknolojiye bağlı olarak insanımızın bilgiye ve habere çok kolay bir şekilde ulaşabilmesi, beraberinde bir tehlikeyi de getirmiştir. Doğru habere ve bilgiye ulaşmak en az habere ulaşmak kadar önemli hale gelmiştir. İşte tam da bu nokta da özgür ve tarafsız bir basının varlığı insanlık için hayatidir, vazgeçilmezdir.

Yadsınamaz bir gerçek var ki o da basın mensuplarımızın her türlü zorlu şartlara rağmen habere ulaşma ve haberi ulaştırma azmidir. Savaşta, afette, kazada ve daha nice zorlu görevde bulunup görevlerini ifa derdinde olan basınımızın değerli temsilcilerinin görevi, içinde bulunduğumuz şu zorlu dönemde, gerek ülkemizin gerekse de bölgemizin yaşadığı sancılı süreçte daha da önem arz etmektedir.

Üstelendikleri bu zorlu görevde, basınımızın Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, kendilerine başarılar ve kolaylıklar dilerim.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık